Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 21.05.2018 in all areas

 1. 2 points
  sashatulcea

  Rog o informatie

  Dacă arăți bine si prinzi ceva curse in partea de sud te duci în 10.000 numai că s-ar putea la întoarcere să vii cu fuzeta bombardată . La așa întrebare de mecanica nu m-am putut abține .
 2. 2 points
  cico_3504

  Cântărire pe axe

  pentru inceput uitate aici si observa greutatea admisa pe axe si altele pe ue.... https://www.euload.com/info.php?catID=26
 3. 1 point
  Tipic mioritic,jigniri,amenintari dat în judecată nimic nou frumos din partea voastră,oricum adevărul e la mijloc o firma românească care încearcă din răsputeri să găsească șoferi(datorită reînnoirii parcului auto) și un șofer bineînțeles de origine Român care profită la maxim de oportunitățile pieței (ceva de genul e de muncă) si nu in ultimul rând un dobitoc adică Eu care citesc .
 4. 1 point
  Mario Bandit

  CAUT FIRMA SERIOASA pentru ANGAJARE

  Aaaaa vrei sa fi luat de mânuță si plimbat prin forum ca esti ,, nepriceputeanu ,, !! Zi asa ,, pretene ,, ca sa vezi ,, aroganta ,, si sa ai timp sa meditezi la ce inseamna un forum si bunul mers al acestuia ai 15 zile de stat la ,, colt ,, ca sa vezi cine pe cine ia peste picior .... Nu cere mai multa atentie decat meriți ca e de rau !!
 5. 1 point
  mosmartin1166

  Sofer profesionist.

  Daca dai detalii poate ma intereseaza si pe mine...... dar se face anu acum vazui :))))) nu baui cafeaua
 6. 1 point
  Corect informatia am fost si eu fericit pentru o perioada scurta la ei (si mai fericit cind am plecat), dl stokker si vamesu (anabus) lucreaza impreuna, se cred inteligenti (mint,fura,insala) soferul si statul, ei nu gandesc pe termen lung vrea sa se inbogateasca rapid fara sa ofere aproape nimic.conditii de munca aproape de zero la aceste firme.
 7. 1 point
  Amamam

  Franz Muller Sohne din St. Ingbert

  Franz Muller Sohne .... ce sa va spun e o firma care are in jur de 70-80 de camioane...am lucrat acolo...e o firma care obisnueste sa isi bata pur si simplu joc de soferi..esti pus sa dai peste program,peste 10 ore de condus cateodata,peste 15 ore de disponobilitate,peste 90 de ore in 2 saptamani cu scuza ca seful.plateste amenzile,sunt colegi care au incheiat cu aceasta firma si dupa ceva timp au primit acasa mii de euro de amenzi...remorcile sunt jalnice,marea majoritate avand abs defect si multe altele,masinile din proprietatea firmei si nu cele inchiiriate sunt niste cadavre pe roti... in mijlocul iernii daca se intampla sa se defecteze webasto,sunt colegi care au dormit in frig si 2 saptamani...in momentul cand iti inchei socotelile cu ei nu iti platesc ultimul salariu....salariul nu se ia niciodata la timp,erau intarzieri de pana la o luna...mai pe scurt e o firma in care nimeni nu se gandeste la sofer de nici o culoare
 8. 1 point
  severin4796

  Wsd Capacity

  Lucrez la WSD Capacity de un an de zile si vreau sa stiti ca MINCIUNA si NESIMTIREA bucurestenilor ai caracterizeaza.Sant sigur ca dispecerii de la wsd sant pe faza si vor lua masuri urgente.
 9. 1 point
  Ambele scenarii sunt gresite...daca le folosesti pentru a invata cursanti nu le mai folosi ...Si intrebarea tendentioasa..te induce cu gindul spre altceva..cind compensezi perioada lipsa...cind de fapt exemplele sunt gresite. prin prisma repausului saptaminal.... Scenariul 1..=GRESIT=..deoarece prima saptamina lucrezi 6 perioade 24 ore..maximul admis.[de M pina L]...iei un repaus saptaminal redus de minim 24 ore...[M] aici e ok...[la saptamina 2]...lucrezi din nou 4 perioade de 24 ore [M pina S ]...dupa care vine dandanaua.[duminica din saptamina 2]..repaus de 24 ore... Nu il putem considera saptaminal deoarece nu ai voie sa faci 2 repausuri saptaminale reduse unul dupa altul..si atunci putem spune ca este un repaus zilnic ..DAR..daca ar fi un repaus zilnic ulterior nu puteai continua activitatea decit maxim inca o perioada de 24 ore...apoi erai fortat sa iei minim 45 ore repaus saptaminal..In exemplul tau se continua inca 5 peioade de 24 ore....Gresit total... Scenariul 2...=Gresit=..aceiasi duminica iti creeaza aceleasi probleme... ps=consideram ca se respecta toti timpii..zilnici..saptaminali..bisaptaminali..fara nici o depasire..
 10. 1 point
  Gongy

  Repaus saptamanal normal /redus ( recuperari )

  raspunsul este negativ !
 11. 1 point
  jefu..

  Internationaal Transport Bellekens

  Firma la ora actuala se cheama Intrabel cu dispeceratul in belgia..cap tractoare numere de slovacia si remorci bellekens numere de belgia patronii sunt belgieni ei coordoneaza tot pentru ca intrabel este al lor dar au mutat firma pe slovacia pentru taxe mai mici... Nu stiu cum este la puscarie dar acolo asa m am simt mai ceva ca la Prison Break...
This leaderboard is set to București/GMT+03:00
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.