Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

claudiu82

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudiu82

  • Dată Naștere 01/31/1982

Profile Information

  • Locatia:
    suceava

Contact Methods

  • Yahoo
    clau09clau

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

claudiu82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am nevoie de o schema a sigurantelor la un atego , am ramas fara lumini ? bine ca am laptop la mine. Am nevoie sa stiu care e siguranta becurilor din interior si casetofon.
  2. Daca ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii pt un mercedes atego sau ceva documentare despre el, abia am intrat pe unu si ma uit ca nu prea stiu ce sa ii fac daca se strica. Pana acum doar Man am condus acum am schimbat marca si totul e nou pt mine.
  3. araisa = suceava logistic si mai e una sub acelasi acoperis dar am un lapsus momentan , postez maine numele celei de a treia firme.
  4. Salut la toata lumea , vad multe comentarii si pro si contra dar mai vad ca sunt foarte multi care se trezesc vorbind in necunostinta de cauza. Dupa parerea mea e cam cea mai serioasa firma din oras , si sa vad eu care are curaj sa imi spuna ca nu e asa , dar sa dea si explicatii. Da, au nevoie de soferi deoarece in ultimile luni au achizitionat un numar destul de mare de masini.
  5. Caut calog cu experienta in UE pt echipaj pe frig , plecare saptamana viitoare. Ar trebui sa fie din suceava sau comunele limitrofe.
  6. Salut Si eu dat chiar azi un telefon la ei , si am sa incerc sa vad cum e si cu ei , degeaba spuneti ca nu e bine sau nu e platit dar subscriu la ce au zis colegi din fata mea , e greu pt un incepator sa intri pe piata mai ales cand toate firmele cer min 1 an pe extern experienta, degeaba stiu ,degeaba am mers , si stiu ca ma pot descurca daca nicaieri nu scrie acest lucru , degeaba le spun ca am o cursa de italia si una de olanda iar intern merg snur, Asta e realitatea mergi 6 luni -1 an si dupa aia poti sa iti cauti in alta parte .
  7. sal Am si eu cam acceias problema , doar ca am si un min de experienta cam 5.ooo km in intern , ma descurc nu eproblema doar ca la parcare si mai ales la tras in rampa am mari deficiente, si eu caut ceva de lucru si nu gasesc.,
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.