Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adybvsofer

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

adybvsofer a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 23 2015

adybvsofer a avut cel mai apreciat conținut!

Despre adybvsofer

  • Dată Naștere 12/04/1983

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adybvsofer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

2

Reputație Comunitate

  1. Colegu Costin,daca citesti ce s-a postat mai sus o sa aflii conditiile.D-l Dumitru nu mai raspunde de mult la telefon pentru .angajari poate Alex.
  2. Va rog colegii in cunostiinta de cauza sa dati ceva detalii despre aceasta firma(program de lucru,modul de plata si cat este netto ...)
  3. Se adauga si salariu pe tara la cei 50€ sau este inclus in cei 50€?
  4. Chiar daca nu vor mai fii postate aici unele oferte de munca,le va posta pe alte situri.Nu angajatorii sunt vinovati(nu e prost cine da,este cel/cei care accepta)ci noi,pt ca acceptam.Degeaba refuz eu sau plec de la o firma,ca sunt altii care de abia așteaptă sa intre.Sunt oamenii(colegi)care accepta sa lucreze pe comunitate si pe1000€,firme gen Edy,Transcar etc.Din punctul meu de vedere salariile vor mai scădea,pt ca in ziua de astăzi tot mai multi se îndreaptă spre soferie,atât barbati cat si femei.In 2008,2009 lucram pe "1600€"astăzi 1500€ este perfect si toate preturile s-au dublat.Suntem prea lasi sa luam atitudine in toate.
  5. Lucrez la Carrion si pot sa va spun urmatoarele:se garanteaza la titular 1500€ cu tot cu salariul de pe tara,adica 940 lei net;daca lucrezi la simplu,daca depasesti14500 km pe luna mai primesti9centi pe km depasiti,la echipaj primeste 8centi pe km,care depasesc 16000km;sofer 2 porneste de la 6-7 centi pe km +940 lei depinde,de experienta si dupa fiecare contract poate da proba pt marire.Tin sa mentionez,ca am venit cu camionul acasa si dupa2 saptamani m-au sunat sa merg la treaba,daca ai probleme sau pur si simplu vrei sa stai mai mult acasa vb la Cluj sau Barcelona si poti sta fara probleme asta daca esti serios bineinteles(nu ai,faci probleme)
  6. Nu inteleg la ce te referi,cand afirmi,ca folosesc pseudonime false!
  7. Niste tepari cei de la doviliv,care trag remorci de heinloth.La angajare iti promit plata de 10% pana la 10000km si 12% peste 10000.Dar banii se dau la intoarcere,dupa minim 6 saptamani de munca pe comunitate.Pana reusesti sa iti faca decontu dureaza cam 3 saptamani,bineinteles ca iti mai taie din km.pe motiv ca ei primesc banii pe km. de pe autoroute.Banii intra in cont dupa Sfantul asteapta, mult si bine si multe telefoane.Un alt exemplu,un coleg care a facut o cursa de Olanda din Romania cu un frig,a stat 1 saptamana dupa retur si cand a ajuns acasa din cursa la decont i-a spus ca pe saptamana stata in parcare nu il plateste,deoarece are consumul prea mare si se compenseaza.Asadar dragi colegi atentie mare!
  8. Am semnat si eu cu toate ca nu cred ca se va rezolva ceva,atata vreme cat suntem cocosi doar prin parcari la un sprit si in fata patrnilor suntem in stare sa le pupam mana ca ne da o" paine".Ce spuneti de colegii care nici macar salariul minim nu il au din cauza ca nu au contract de munca inregistrat la ITM si accepta sa lucre asa cu buna stiinta doar pa diurna.Si sunt foarte multi in aceasta situatie.DECI 0% sanse de izbanda.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.