Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florian_sat

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    dambovita

florian_sat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegilor nu fiti ....... , nu va vindeti ieftin asta inseamna prostitutie
  2. salutare , nu stiu daca te ajuta cu ceva ceea ce cauti tu in primul rand daca este automata este de dimensiuni mici doar pentru sateliti de mare putere ex Hotberd unde gasesti doar trv international sfatul meu fati un suport rezistent pe oglinda si achizittioneazati o antena de 0.6m iati un analizor ( costa 100ron ceva mai bun ) cauta pe la digi vezi ca au aparate la 12V si ai rezolvat problema si vezi toate posturile ro din tara cu un abonament de 24ron . Daca ai intrebari lasa-mi un mesaj drumuri bune evita pe viitor sa scrii ca pe chat,verifica regulamentul
  3. Salut colegi , Cei care s-au saturat sa slugareasca la patroni dar care au agonisit ceva banuti si suneti dispusi sa investim 50%-50% pentru achizitionare cap tractor + semiremorca contact florin 0722854490 Dispun de 25000E-30000E ( in 1-2 luni prin vanzarea unui teren )
  4. salut colegi va pot furniza mai multe informatii . Se plateste la Km 0.24ron , program Non-Stop ( incarci seara faci cursa vii inapoi , incarci si plei seara ) incarcarea o faci singur cu liza electrica iar descarcarea in 50% din cazuri tot singur de obicei se merge numai noaptea.
  5. Bai colegi cand ai un incepato in stanga ta si tu jde mi de km il vezi il simti cum se comporta si ce intenti are la volan , daca are soferia in sange poti dormi linistit !!! Mit: Spre exemplu noi am vazut ca ni te adresezi cu "bai". Tragem si noi concluziile noastre. Data viitoare te rog sa folosesti un alt mod de adresare si sa citesti regulamentul pana atunci. Multumesc!
  6. Salut colegii , sunt interesat de achizitionare cap tractor si semiremorca in doi dispun de 30000e si firma cu activitate transport ( bine fara licente etc ) pentru cine vrea sa nu mai stea la mana patronului ma poate contacta . Inca o chestie ce camion si ce semiremorca imi puteti recomanda ( cap tractor maxim 30000 semiremorca maxim 10000 ) poate veniti si cu argumente nu ma intereseaza strict partea de cost service, fiabilitate , consum.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.