Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

John07

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre John07

  • Dată Naștere 01/07/1992

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Deda - Mures

Contact Methods

  • Yahoo
    butiladaniel@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

1712 citiri profil

John07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. John07

    Canada...

    Salutare colegilor Ceva noutati de prin Canada,cum mai merge treaba pe acolo vad ca de vreo doi ani nu mai este activitate pe aici pe forum aproape deloc pentru ca la noi pe tara nu prea sa schimbat mare lucru inafara de cresterea taxelor si recent a asigurarilor.
  2. Ce mai stiti de firma asta colegii? Cum mai merge treaba pe la ei? Astept niste raspunsuri din partea celor care lucreaza la ei sau au lucrat de curand.
  3. https://ro.kleyntrucks.com/
  4. Salut ,, Autocolante cu litere colorate se gasesc la dumneavoastra ? Marimi 10-20 cm aproximativ , caut cu inscriptia V O L V O ceva.
  5. Salut Am inteles ca livrarile se pot face si prin posta romana. Cand pun comanda de pe net nu pot selecta aceasta metoda de livrare, exista vreo alta solutie?
  6. As dorii sa va adresez o intrebare... Se fac la comanda placute cu numele pentru afisat la parbriz ? Daca da , as fi recunoscator sa ma ajutati cu niste informatii despre preturi , materialul din care sunt facute (metal,plastic,hartie) si daca aveti si cu leduri.
  7. As fi interesat cat ma costa transportul pentru pentru o draperie si clemele de prindere de care are nevoie Draperie Parbriz Volvo Cod: 11913 Cod intern: 11913 Draperie Parbriz camion Volvo Dimensiuni 220x18 cm. Culori disponibile: ALBASTRU VISINIU ROSU 50,00 lei inclusiv TVA Adresa mea : comuna Deda, sat Deda, judetul Mures, str.Principala, nr 144 , sau daca firma de curierat are filiala si in Reghin prefer sa o iau de la depozit daca e mai rentabil.
  8. Daca aveti peste 21 de ani puteti merge ca aveti sanse de angajare. Eu am 20 de ani si am fost saptamana trecuta acolo si mia explicat foarte clar cel de la angajari ca pana in 21 de ani nu am ce cauta pe tir....inca mi-a citit articolul din legilatie in care scrie ca pentru a conduce peste 7,5t trebuie sa ai 21 de ani....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.