Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Lkwins

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Lkwins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. OK. Mersi! Am sa incerc maine! O duminica placuta in continuare!
  2. Inteleg ce spui, dar in momentul in care scot cardul imi apare ca inchid ziua de lucru. Inceputul zilei de lucru are simbolul |> iar sfarsitul zilei de lucru are simbolul >| . Dupa ce am introdus cardul in a doua masina, scot raportul si imi apar ambele simboluri, adica cum ca am inchis programul. Ei bine atunci la sfarsitul zilei daca inchid programul din nou va aparea asa: Inceputul zilei |> apoi sfarsitul zilei de lucru >| si din nou >| adica sfarsitul zilei. Nu pot sa scot cardul din tahograf fara a inchide ziua de lucru, nu ma lasa. O inchide automat la scoaterea cardului. Trebuie sa apas eu ceva si nu stiu? Cand lucrez doar pe camionul meu ii totul in regula, la inceputl zilei deschid iar seara cand termin inchid.
  3. Buna ziua. De o perioada lucrez pe mai multe masini in aceeasi firma la care lucrez. Toate sunt dotate cu tahograf digital. Dimineata deschid ziua de lucru, lucrez cu masina x. dupa vreo 3 ore mut cardul in masina y. Ce se intampla cu ziua de lucru? La scoaterea cardului din masina x imi cere sa inchid ziua de lucru. Cum procedez mai departe cand introduc cardul in masina y? Deschid ziua de lucru din nou? Ii in regula sa am doua trei zile de lucru in aceeasi zi? sunt sigur ca nu...dar cum procedez? Cum ii corect? Va multumesc anticipat!
  4. Daaa, asa voi face, poate poate il educam un pic.
  5. Va multumesc pentru informatii, imi vor fii de mare folos! O zi buna !!!
  6. Va multumesc frumos. Drept ca si urmare, la descarcari raman la modul "ciocanele". Asta nu imi va afecta cu nimic programul de conducere. In schimb daca as pune la fiecare descarcare pe pat( fie ca dureaza 5 min sau 1h, 2h, ar fi o problema. Va multumesc inca odata!!! Cu stima, Lkwins!
  7. Buna ziua! Am o nelamurire dupa ce am fost oprit de un control ISCTR. Mi-au verificat actele, totul a fost in regula, dar la plecare, agentul ISCTR mi-a spus, ca la opriri sa folosesc simbolul "pat". Eu lucrez in domeniul livrari la domiciliu materiale de constructii. Descarcarile dureaza de la 5 minute pana la 1-2 ore. Depinde cata marfa are clientul de descarcat si ritmul in care se misca. Ei bine, eu daca am condus 2 ore, la primul client stau 1 ora (pe pat), dupa care urmeaza restul clientilor, cum ramane cu programul meu? Dupa primul client la care am stat 1 ora ce se intampla? Eu la fiecare descarcare schimbam pe "ciocanele". Agentul mi-a spus ca nu-i bine. De ce? Defapt eu descarc marfa cu clientii, alte activitati, nicidecum odihna. Mi-a spus ca la ficare client, fiecare oprire sa mut pe "pat". Unui alt coleg tot in acea perioada la 30km distanta agentul i-a spus contrariul: la fiecare client (descarcare) sa mute pe "ciocanele". Acum ce sa inteleg? Care are dreptate? Va astept raspunsul, sunt foarte curios! Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.