Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nelu_cheloo

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nelu_cheloo

  • Dată Naștere 09/13/1973

Profile Information

  • Locatia:
    ploiesti

Contact Methods

  • Yahoo
    nelu_cheloo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nelu_cheloo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. pt mercedes_freak nu e vorboa de noi, e vorba de folosirea corecta a acestui 'artificiu". cu respect pentru toti colegii.
  2. cu respect pentru toti colegii. am lucrat si eu pe cisterna, deci cunosc treaba. ai obligatia sa ai in functiune 1 (unul) girofar. pe ruta ploiesti-constanta un coleg al meu care avea doua girofare, a fost opri de catre politia rutiera (probabil un militian care stia ce vorbeste) si la obligat sa scoata un bec de la unul din cele doua girofare ca sa nu fie "premiat". fara umflaturi , stiu despre ce vorbesc. va doresc drumuri bune la toti.
  3. BUNA ZIUA. MA NUMESC NELU COMSA SI SUNT ANGAJAT LA O FIRMA DE TRANSPORT. AVEM CA SI SARCINA DE TRANSPORT SI TRANSPORTURI AGABARITICE. COMFORM HG 351 AVEM OBLIGATIA SA SEMNALIZAM ASTFEL DE TRANSPORTURI CU PLACI DE GABARIT SI 2 (DOUA) GIROFARE DE CULOARE GALBENA. IN TRAFIC CIRCULA O GRAMADA DE CISTERNE (VEZI ROMSTIL) CARE FOLOSESC ACEST GEN DE SEMNALIZARE. DIN SPUSELE UNUI INSPECTOR ISCTR , CITEZ 'ORICE SEMNALIZARE A UNUI PERICOL INEXISTENT ESTE CONTRAVENTIE". OARE NU SE POATE FACE NIMIC? OARE SUNT ACCEPTATE IN TRAFIC DOAR PENTRU CA " DA BINE"? VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS.
  4. am si eu o oferta sa merg sa lucrez pe un volvo fh16 de 660 hp cu trailer de 100 tone. daca ma poate ajuta un coleg in legatura cu felul in care se plateste. nu vreau cifre exacte ci doar orientative. adica diurna, la km, etc sa stiu cum sa negociez.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.