Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

PetruCiprian

Members
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre PetruCiprian

  • Dată Naștere 02/23/1984

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

960 citiri profil

PetruCiprian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Sper ca ai rezolvat! Oricum ti-am trimis un link in privat unde iti poti asigura masina pentru astfel de incidente..
  2. Ce metode urate de a evita sa dati un raspuns, dupa 2 luni ..asa ceva!teroare Stiti raspunsul sau doar ne aburiti pe noi, cei de jos? Daca stie cineva raspunsul CARE ESTE ?..treburile astea ca sa citesc cu atentie mi se par abureli ieftine, pe bune.. PS:Raspunsul mie mi-e foarte clar ca l-am dat de mult! astept doar sa vad raspunsul oficial si sa il compar cu al meu si nu pentru premiu ca stiam de la inceput ca asa o sa se ajunga..sa se evite asumarea responsabilitatilor
  3. Domnilor: Cate luni de zile mai dureaza sa raspundeti la aceasta intrebare ?sau sa anuntati castigatorul ?..sau va ascundeti de acum ?Domnule costy67 : Cine a raspuns corect ? sau Care era raspunsul corect ? Multumesc
  4. Asta e tare ..eu am raspuns doar la intrebare ..ca nu te-a ajutat raspunsul meu, asta e, nu am ce face! Eu ti-am zis deja o idee..daca tu nu o iei in considerare e alta treaba! Repet ideea: Cauta o firma care accepta incepatori,filip-arad;hartl-timisoara;cred ca si dumagaz;daca ai gasit o firma, soferul care sa te ia se gaseste in mod automat..asa,cum zici tu, sa te ia un necunoscut, nu e imposibil, dar e mai greu!
  5. Domnule Florian Autista: Legal, un sofer nu are cum sa ia un sofer sa-l initieze 15 zile, nu mai inventa legi! Nu are voie nimeni sa conduca autocamione care fac transport de marfuri contra cost fara sa aiba anumite acte ..acte pe care fara sa fie angajat nu are de unde sa le aiba!
  6. ..ai condus pe "camioncino"... Cum ai uitat tu limba romana..deci ai uitat de unde ai plecat, asa uita cei cu experienta de incepatori! Oricum un sofer poate sa ia un incepator doar sa il plimbe, ATAT..cine s-ar risca fara acte,adica fara sa fie angajat sa lase pe un necunoscut sa conduca ?Esti constient ce amenzi ar lua firma aia ?si deci "profesionistul" si-ar pierde locul de munca..pentru un necunoscut?! care uneori nici nu prezinta incredere(au patit unii ca li s-au furat si actele, nu doar banii..de oameni pe care au vrut sa-i ajute) Solutia ca sa lucrezi in echipaj, tu, sau oricine ca si incepator este clar sa te accepte FIRMA, nu soferul.. Daca firma te accepta, automat o sa te dea si cu un sofer ..ca vrea ala sau nu!
  7. Experienta oricum nu poti sa ai doar teoretic...AI sau NU AI!
  8. ISCTR si-a actualizat datele de pe site si "placutele" nu mai sunt obligatorii din 26.. GREVA oricum s-a anulat..si probabil nu o sa mai fie nimic.. Pentru cei care cred ca nu ii afecteaza/intereseaza GREVA transportatorilor cititi aici : http://www.iru.org/cms-filesystem-actio ... cks.ro.pdf
  9. ..si e gata GREVA! Pentru cei care vor sa stie mai multe detalii despre "spargerea grevei", in primele 25 de minute din acest video http://www.tvrplus.ro/editie-prim-plan-105743 aveti lamuriri.. "Minuta" la care se refera este aici : http://www.untrr.ro/userfiles/files/min ... T_0029.pdf si tot aici gasiti si "ce au cerut" CNR si UNTRR(reprezentantii transportatorilor)..concluziile...le trage fiecare!
  10. GREVA se anuleaza ..dupa cum au decis reprezentantii transportatorilor si ministerul transporturilor: "Stimati colegi! Ma aflu pe aeroport, in drum spre casa. In doua ore voi ajunge la Arad si va voi prezenta situatia protocolului. Nu doresc sa o lungesc, nu este un protocol perfect, dar garantez ca mesajul nostru a zguduit din temelii MTI. Nu vreau sa va intreb retoric daca ati fi vrut sange pe pereti. Va declar insa ca, aproape orice hartie ar fi fost semnata de ministrul Relu Fenechiu, dar toti am fi fost constienti ca nu este real. Am dezbatut de-a lungul a 5 ore toate aspectele unei conlucrari stranse, unde prioritar este modificarea HG 69, abrogarea OUG 11 si introducerea unei evidente simplificate, eliminarea placutelor si faurirea unei matrice sanatoase de conlucrare. Din pacate, nu mai pot sa scriu acum, dar promit ca voi reveni cu amanunte, cand ajung acasa. Cu sima, Mayer Siegfried" ..in concluzie ne-au aburit iar!
  11. http://www.untrr.ro/userfiles/files/min ... T_0029.pdf
  12. In timp ce Ministerul Transporturilor publica informare despre prelungirea termenului pentru dotarea vehiculelor cu placute suplimentare privind dimensiunile si masele maxime autorizate ale vehiculului pana la 1 ianuarie 2014, ISCTR informeaza ca va aplica amenzi din 26.05.2013 !!!! In data de 21.05.2013 Ministerul Transporturilor (MT) anunta prelungirea pana la 1 ianuarie 2014 a termenului pentru dotarea vehiculelor cu placute din care sa rezulte dimensiunile si masele maxime autorizate ale vehiculului, forma si dimensiunile, modul de amplasare si autoritatea emitenta (sectiunea comunicate de presa de pe site MT: http://www.mt.ro/nou/comunicate.php?id=276 ). La aceeasi data, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) - organismul tehnic permanent specializat al Ministerului Transporturilor desemnat sa asigure inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale in domeniul transporturilor rutiere posteaza pe site-ul propriu o INFORMARE privind aplicarea placutei cu dimensiuni si mase pe vehicule (OMT 1640/2012) conform careia obligativitatea dotarii intra in vigoare incepand cu data de 26.05.2013 (http://www.isctr-mt.ro/informatii_doc_3 ... 2_pg_0.htm ). Intrebarea este: se aburesc intre ei?sau ne aburesc pe noi?
  13. Mario Bandit: ..sincer nu stiu daca au soferii vreoun avantaj pentru ca una din cerintele transportatorilor e asta : "14. Responsabilizarea exclusiva a conducatorilor auto pentru nerespectarea timpilor de odihna si conducere" ; dar stiu ca daca firmele au cheltuieli mai mari, acestea se reflecta prima data in salariile soferilor..deci ca sa le mearga bine soferilor trebuie sa le mearga bine si firmelor!stiu ca atunci cand o firma are profit de 500000000 de euro nu o sa creasca salariile..dar imediat ce li se micsoreaza profitul,salariile SCAD!si asta e vina noastra,a soferilor ca acceptam orice, acceptam sa fim tratati ca niste prostituate...
  14. costy67 : "Ce conditie trebuia sa indeplineasca pentru a incepe o noua saptamana de activitate joi si dece?Concursul se incheie luni 20-05 2013 ora 24.00." azi suntem in 21.Cine a castigat concursul?daca nu l-a castigat nimeni,care era raspunsul corect ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.