Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

zair39

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zair39

  • Dată Naștere 07/04/1973

zair39's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. factura va veni la firma. stai linistit!
  2. volvo fh 480. dar depinde in ce stare e si unul si celalalt
  3. verifica garniturile de chiuloasa chit ca nu iti baga apa in baie.
  4. esti .....eliminat. oricum,esti meserias ai grija la exprimare,citeste regulamentul ca sa nu avem surprize
  5. rovolvo uitate bine la diagrama si ai sa vezi cum a ajuns la 90 kmh
  6. citeste foarte bine inainte de a semna!!!!! si tot ce scrie cu litere mici!!! daca ai posibilitate arata contractul unui avocat! nu te arunca!!! sa vezi si cum te plateste!
  7. am comentat aici pentru ca imi puneam intrebarea daca un sofer ca el se va opri in data de 23.05.2013. imi cer scuze daca am suparat pe cineva! daca recitesti comentariul respectiv vei observa ca e in afara temei date,in concluzie puteai comenta direct la acel subiect,nu se subintelege ce doreai tu ,ci ce ai scris.De deranjat nu deranjezi pe nimeni cind comentezi,fa-o insa la tema data
  8. acum 2 minute am citit un anunt la cereri loc munca: sofer incepator doresc experienta tir fara pretentii materiale! ce ziceti?
  9. ba da snx. dar cine? daca sefii le zic soferilor ,ca daca se opresc ii da afara? in spania au fost in ultimii trei ani 3 greve. nu sa intimplat nimic. trei sferturi din camioanele care nu au oprit erau conduse de soferi romani(cu parere de rau unul dintre ei am fost si eu) deoarece ne era frica ca ne pierdem locul de munca. atata timp cat mai sunt persoane care lucreaza de dragul de a lucra, nu stiu ce sa zic.
  10. domnule snx,mi-ar placea sa vad si eu ceva ce a fost in italia acum vreo 4ani,dar sa nu iuitam ca suntem romani. va urez multa bafta!
  11. zair39

    diurna pe zi

    salutare colegi! pana acum nu am lucrat la diurna si am o propunere de munca unde mi sa spus ca diurna ar fi 42 euro pe zi iar sambata si duminica 50. e bine? nu e bine?
  12. multumesc frumos pentru raspuns ducuhd! drumuri bune sa ai!
  13. buna ziua! o intrebare,cam in cat timp ai putea fi contactat dupa ce ai trimis e- mail la ei?
  14. ma mira faptul ca ,de exemplu domnul adi de la birou se comporta asa urat. doar si el a fost sofer la firma asta. asa e cand unii se ajung....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.