Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Seba

Members
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Seba

  • Dată Naștere 07/30/1986

Profile Information

  • Locatia:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Seba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Salutare tuturor, eu am o alta idee, sa ne gandim la un scenariu si cei care sunt dispusi sa participe, fizic si sa vorbim cu cei de la In Premiera, sa faca un reporaj despre munca la negru, munca la km si abatarile de program, de tonaj etc ... din transporturi si de la firmele mari de transport din Romania, inclusiv bataia de joc de la casele de expeditii, cum stim prea bine cu toti, ca mai nou, casele de expediti sunt 3 pile, un fax, 2 laptoprui si 2 mobile ... este o idee si asta, trebuie doar sa ii contactam si sa le expunem acest totpic barem, merita incercat! Noroc Drumuri bune!
  2. A auzit cineva ceva de aceasta firma ? nu stiu daca am scris corect numele firmei ca nu gasesc nimic despre ea pe Google, doar din auzite stiu de ei, au niste TGL-uri cu remorca pe o osie tot ansamblu e de volum 18m / 120 m3 si ca se lucreaza pe comunitate, firma nemteasca ! Nu ezitati sa scrieti cate ceva cei care ati auzit ceva de ei. Multumesc !
  3. Multumesc, da, datoria sefului este sa faca multe, stim prea bine cum sta treaba, datoria lor este sa ne inteleaga ca masina dupa 700.000 km nu mai consuma cat zice cartea dar cu toatea astea da consum mai mic decat cartea etc ... Multumesc inca o data ! @sandu1967 ce atitudine am ?
  4. Doamne fereste-ma, colegule am rugat sa inchida topicul, nu forumul, dar tu nu prea cunosti termenii. Discutia e inutila cu tine, cotroleaza-ti vocabularul. Dar ma rog, tu ai vechime probabil, esti destept! P.S. Pune mana pe cartea de Romana.
  5. 95 de vizualizari si nici macar un raspuns, nimeni nu stie ? Daca pe un forum e greu sa scrie un coleg, ce sa mai ai pretentia sa opreasca sa iti dea o cheie, multumesc tuturor celor 95 de user . Bine pa ! P.S. Admin am rugamintea sa inchizi topicul ! Mulstumesc !
  6. Seba

    Rovinieta

    ROvinieta cum zice si numele e in ROmania, tu zici de vinieta de ungaria ? Daca ai intrat pe autostrada trebuia vinieta in Ungaria. Acuma despre amenda nu stiu sa iti zic exact, dar stiu ca sunt camere pe autostrazi care iti foto numarul si vine pe numele titularului ! Drumuri bune, numa' bine !
  7. Salutare tuturor, m-am decis, m-am intors la transport international, doar ca sunt un Iveco daily de 3,5to cu prelata si e aproape cat un camion de 7,5 la gabarite. Ce bine stiti la o asa masina o incarcatura pe masura, bineneteles ca are sarcina utila de 1to dar sunt incarcat cu cel putin 2 to ! Sunt foarte recunoscator daca mi-ati da niste indicatii cu privire la cantarele din Austria Germania Franta unde sunt bagate si cele de 3,5to . Am auzit ca e un cantar nou pt 3,5to in Austria la wels nord sensul spre Romania ... Sunt interesat de indicatii concrete, daca se poate chiar punct pe harta google mpas ca sa stiu exact cum pot ocolii aceste "obstacole" ! Asta 1. si 2. referitor la vignete ... stiu ca pe Ungaria trebuie, Austria, Slovenia, Italia la porti, franta la porti, Germania numa peste 7,5 sau 12 to, dar pt Olanda, Belgia Slovak, Polonia, Danemarka, Swedia, Norvegia, Spania ? Daca ar mai fii ceva la ce sa fiu foarte atent pe drum astep sa ma sfatuti, au trecut ceva ani de cand nu am mai facut asta ! Multumesc foarte mult de ajutorul acordat !
  8. Nu exista metode ... esti pilaf la volan, dormi, ca o sa mori, sau mai rau, o sa omori ! Drumuri bune, numa' bine !
  9. Seba

    Vand cruce cu leduri parbriz

    Foarte tare, de ce sa bat campii aiurea, te pricepi ... !
  10. Mie sincer imi place cum arata .. grila aia impunatoare, e mai futurist e mai oke ... am vazut volvo, mercedes dar MAN, DAF nimic, nimic pe 2011-2012 oare ?! \
  11. La multi ani si drumuri bune !
  12. pfff nici nu ma asteptam .. multumesc mult !! :)
  13. Prefer sa ii vad morti ... :o :o
  14. Seba

    Facebook

    Nafornita Sebastian .... avata eu cu ochelari de soare din profil ... !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.