Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gradinariu.alex

Members
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

gradinariu.alex a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 17 2016

gradinariu.alex a avut cel mai apreciat conținut!

Despre gradinariu.alex

  • Dată Naștere 11/13/1989

Profile Information

  • Locatia:
    Vatra Dornei

Contact Methods

  • Yahoo
    gradinariu.alex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gradinariu.alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

5

Reputație Comunitate

  1. Am 4 paleti 1.60x1.00 cu sticla. Inalti in jur la max 1m. Tonaj 4 tone. Treb incarcati din Germania, Dusseldorf si dusi in Romania la Vatra Dornei. Se pot incarca de astazi 31.03.2015
  2. Pleacă careva la sfârșitul săptămânii în Slovacia? Am fost sunat și eu pentru plecare și vreau sa văd cine mai pleacă!
  3. Bună ziua la toți colegii! Va rog, toți care știți firme de transport din zona Suceava care fac tur-retur sau intern rog sa le etalati în acest subiect. Va mulțumesc! O zi buna sa aveți!
  4. dar treb sa ma inscriu ca firma acolo si nu am firma, sunt PF. ai tu cum altfel?
  5. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o idee sau un TIR sa imi aduc de la Dortmund marfa care ocupa complet o remorca. Va multumesc si astept rasp voastre! O seara buna!
  6. Transport persoane catre Germania (oriunde), Austria, Belgia, Olanda si retur duminica, cu microbus Vw T5. Ofer confort, siguranta si un voiaj placut!! Pret: 100 euro Pentru rezervari si mai multe detalii sunati la 0745875305 Email: gradinariu.alex@yahoo.com
  7. Buna ziua! Sunt in cautare de un bilet de transport (1-persoana), ruta Olanda-Romania. Am nevoie cat de repede de el. Platesc intregul bilet.. Cine imi poate da ceva informatii sau sa ma ajute sa ma contacteze pe forum ori la nr de tel 0745875305. Multumesc!
  8. mda ... fiecare cu parerea lui! Ce sa zic.. Pe mine ma intereseaza de mine, ce mi se intampla mie. Eu am spus ce mi se intampla mie aici, la truk ierbac. Mi se da banii, nu dau peste program (abia daca fac 10.000 de km), sunt respectat atata timp cat imi fac treaba si imi dau intereseul. Numa bine!
  9. Mai omule bun, uita-te si citeste cu atentie ca vad ca ai mintea slaba si nu poti deduce la ce firma ma refeream. Scrie destul de clar un coleg " de ce nu mergi la skiptrans?" , in acel topic, si eu am zis de skip trans, chit ca in topic se vorbea de truk-ierbac. Ce e greu ??
  10. Nu mi-au cerut garantie, am luat camion din prima cand am ajuns ca aveam ceva experienta, imi da 1500 de euro, salar fix. Banii au intrat toti in data de 20 a lunii urmatoare. Eu sunt foarte multumit de ei, si cand spun multumit spun de program ca se respecta, salar si esti respectat. Lua si incepatori, dar acum nu stiu ca au avut multe probleme. Le-au dat camion dupa 2-3 sapt probleme majore au facut, altii s-au descurcat ..
  11. auzi, dar uitate cu atentie despre ce firma vorbeam si dupa aia vorbeste. Ziceam de alta firma (skiptrans), eu lucrez la truk-ierbac.
  12. auzi colegu Gabi. Nu mai vb baloane si nu mai fura curent ca deja o iei cam pe aratura. Nu fac reclama dar eu lucrez la ei de 3 luni si ceva si e ok. Atat spun ca e bine la firma si se primesc banii si se conduce conform timpilor. Ce vrei mai mult de la firma??
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.