Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

arthur

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

arthur a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 14 2016

arthur a avut cel mai apreciat conținut!

Despre arthur

  • Dată Naștere 09/22/1978

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    arthur_george_boston@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

arthur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Sunt destui soferi cu experienta care se bazeaza pe ce calcule face un transix, comlog sau qualcom la timpii de condus si ei nu se ma obosesc sa calculeze timpii (mura-n gura), si habar nu au sa faca pe hartie separat si sa spuna daca e bine sau nu (merg la ghici). Daca se strica aparatul ce faci? Ai pierdut evidenta timpilor de condus si nu sti sa butonezi la tahograf esti pasibil 100% de greseli. Legislatia invatata si interesul pentru timpii de condus in paralel cu tahograful si transix-ul te scapa de multe belele si amenzi. Bafta tuturor si drumuri bune!!!
  2. imi pare rau dar consider ca trebuie sa fie un echilibru intre marcile de camioane, ma asteptam sa vad si un magnum sau un stralis
  3. Multumim lui Liviu ca a facut publica problema lui, sper ca multi soferi sa inteleaga din greseala lui si sa nu incerce experienta pe barba lor. In genereal trebuie sa fi constient de absolut tot cand te sui la volan treaz, dar cand esti baut ai si mai multa incredere in tine ceea ce e total eronat. In concluzie: daca ai norocul sa pleci beat azi cu masina si sa nu patesti nimic e posibil sa nu ai norocul asta si tura urmatoare.
  4. Pentru colegul mguni, tre' sa intelegi ca intre drumurile din norvegia si ce ai vazut tu in documentare cu ice road e diferenta mare, cred ca nu ai vazut ca pentru norvegia sunt lanturi speciale si conditiile de lucru sunt destul de vitrege si in nici un caz nu mergi pe plan drept pe gheata de 1m grosime. si pentru colegul ciprian, ai putea sa faci un tutorial cu pasii de urmat pentru a reusi cu o angajare pe scandinavia, asta doar daca nu ti secret sau e o dovada de egoism. P.S. : Sper sa nu se simta cineva jignit, nu asta ar fi ideea acestei postari.
  5. Cu sau fara? Cum e mai bine? si pentru cine e mai bine? Ce mai reprezinta cetateanul? si de cine mai e reprezentat? Din 1996 nu am mai fost la vot, consider ca momentan nu am pe cine vota. Am optiunea de a ma abtine. Viitorul nostru si al copiilor nostrii sta in mainile unor avizi de putere care-si urmaresc interesele personale si nu ale cetateanului de care a fost ales si pe care trebuie sa-l reprezinte cu demnitate.
  6. volvo fh440 2008 euro5, gol(cu thermoking) 22-25%, incarcat 18-22t 28-34%, man tgx440 2010, gol(thermoking) 21-24%, incarcat 18-22t 28-33%, man tga460 2005, gol(thermoking) 24-27%, incarcat 18-22t 32-40%
  7. arthur

    Facebook

    https://www.facebook.com/arthur.george.boston
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.