Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AlexVAL

Members
  • Număr conținut

    336
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre AlexVAL

  • Dată Naștere 11/04/1991

Profile Information

  • Locatia:
    Ramnicu Valcea, Romania

Contact Methods

  • Yahoo
    alexander.vasile

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

AlexVAL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. asta m-a facut sa rad...cica mancare buna pe ferry mananci cat vrei, asta e tot ce am putut sa vad in postul de mai sus. Mancare pe ferry poti avea oriunde treci cu ferry colegule...si oricum porcaria aia de Stena Line care faci 4 ore, o singura data mananci si mancarea e de doi bani. Dar posibil pentru unii sa fie un lux. Parerea mea nu ai fost cu ferry-boturi adevarate sa vezi ce mancare au, nu ce au aia. Si pe Dover nici nu-i gratis, trebuie sa dai de la tine. Butelie??? ce ti-a dat un arzator cu doua spray-uri de gaz, nu-ti ajunge sa incalzesti o tigaie de cartofi. Oricum nu astea conteaza ce ti-a dat....ti le cumperi tu daca vrei sa ai ceva mai bun. Conteaza conditiile de lucru, sa te intelegi omeneste cu ei si banii. ca pentru asta plecam toti de acasa sa ne amaram zilele pe acolo. Dar la ei nu prea conta asta....nu stiu ce e acum, dar vad ca nu a evoluat prea mult. In fine bafta.
  2. Ma bucur ca eu am fost poate printre primii care m-am retras de la Leatrans...am facut o luna ca sa ma conving daca merita sau nu si am plecat. Banii mi-am recuperat...dar sincer nu recomand firma. Cei care stati pe acolo...ori va uniti si schimbati ceva...ori se vor juca si sterge cu voi pe jos cum vor ei. Cel putin prostanacul ala de Eddy si toti aia de la headoffice n-ai ce sa faci cu ei. Toti o apa si un pamant. Nu-mi pare rau de alegerea facuta...Mie imi pare rau de cei care fac drumul pana acolo pentru o punga de bani, in care viseaza sa-si faca ceva si apoi cand ajung acolo, vad haosul. Care considerati ca va respectati pe voi insiva, nu acceptati nesimtirea celor de la Leatrans. Daca nu, va meritati soarta.
  3. S.C. Gator Personal SRL Tg Mures, Jud. Mures, recruteaza soferi pentru doua firme suedeze Lj Transport I Trelleborg - Suedia se da la inceput 1500 E dupa care 1700, plata la zi, transport distributie/coletarie. Am lucrat la ei doi ani, au fost seriosi la bani. 20 de camioane fac Suedia intern si International. NECESAR LIMBA ENGLEZA. Contact: Csiki Itsvan +40758377828, CV la mckamion@gmail.com A doua firma. EuropaFlyer Helsingborg Suedia, aceeasi bani se ofera. Transportul vi-l asigura firma cu avionul. NECESAR LIMBA ENGLEZA. Contact: Csiki Itsvan +40758377828, CV la mckamion@gmail.com
  4. mamitzoiu: ai dreptate, am specificat si eu mai sus ca din punct de vedere al dispeceratului si cum planifica cursele sunt dezastru.
  5. Cred ca trebuie mai multa engleza, decat niste simple conversatii....nu se pot folosi in fiecare zi aceleasi expresii si in primul rand trebuie sa stie fiecare cum sa aseze aceste cuvinte intr-o propozitie sa se faca intelesi catre domni de la biroul LeaTrans. Nu, de-aia...dar apar si probleme care trebuie discutate mai intens pe Transics si daca nu stii sa-ti spui oful....pierzi. Telefoane nu se dau, decat daca e vreo urgenta maxima, vreun accident sau control amanunti de catre politie. In rest se comunica 90% pe Transics si orice oprire/activitate trebuie confirmata pe Transics. Se explica totul de la inceput cand se ajunge la firma, te pun la niste teste dar te si invata cum sa decopertezi o prelata, sa tragi acoperisul la ea, sa pornesti un frig si sa-l setezi la temperatura, frig cu doua agregate si temperatura diferita, cuplare/decuplare, spalatoria auto la camioane e in propria firma, e o regula obligatorie spalatul masinii, fara sa-ti spuna cineva. De asemenea, in caz de pana la o roata pe drum etc...ai pe masina cric, cheie,reductor, roata rezerva, nu o sa astepte nimeni langa drum sa vina depanarea. Programul de condus il coordoneaza ei, cate ore pauza faci, condus etc. Pentru moment se merge legal, nu s-a sarit peste pana acum. Numai ca pe partea cu dispeceratul sunt mari probleme de organizare, parerea mea. Cei care vin si vi se dau masini in primire, uitati-va bine ce masini luati si orice detaliu defect,spart, zgariat, treceti pe lista de Checking care vi se da de la firma cand luati masina in primire. E un fel de proces verbal dare in primire irlandez. Daca nu vreti sa aveti surprize neplacute la intoarcerea catre garaj unde vi se verifica remorca/ capul tractor de eventuale defecte, mai ales nedeclarate. Daca ai lovit din vina ta etc, raporteaza imediat pe transics sau daca te-a lovit cineva, direct telefon la firma. Nu am ajuns la data salarizarii inca, dar am auzit colegi care au luat salariul promis. La garaj, sunt dusuri, iar masina de spalat e cu plata 2 Euro. Probleme care eu le-am mai avut cu stationarea la magazin gen Lidl sau Aldi, au o oroare la chestia asta, si tin sa comunic si domnului Alin care recruteaza ca aceasta problema trebuie neaparat rezolvata, eu nu sunt dispus sa mor de foame pe camionul lor. Odata pe saptamana trebuie facute cumparaturi. Oricum la garaj se ajunge foarte rar, se sta mult prin parcari, la 3 saptamani trebuiesc spalate si hainele. SI ATENTIE: Nu merge cu smecherii..adica obiceiuri proaste, le stiti voi cu furatul....ca se vede tot! Iar la salariul care se ofera, nici nu este cazul de asa ceva. Cam asta e pe la LeaTrans din ce am constatat. Bafta celor care vor sa vina.
  6. Colegule se lucreaza pentru Bring iti dai seama ca nu se ia incepatori, in general esti singur pe cabina. Acum intreb si eu colegii care lucreaza pe la Bring, cum mai e situatia se plateste bine, sunt seriosi? merita sa incerc sa ma incurc cu ei sau nu? experienta am minim 3 ani si momentan lucrez tot pe Suedia, dar la mine incepe sa se strice treaba si trebuie sa caut ceva.
  7. @mik32n2: Eu fac de cateva luni bune numai Suedia la o firma din Trelleborg si nu stiu ce aberezi tu pe acolo cu mii de camere de viteza, copii si drogati pe strazi...eu nu am intalnit asa ceva si nu am avut o problema pana acum cu autoritatile. Am avut si over speed...130 km/h cu tiru pe o panta. Asa ca exagerati naiba unii dintre voi cu informatiile astea. Dar asa e romanul, sa degenereze sa sperie pe altii. Si culmea ca am colindat toata suedia de la MALMO, GOTEBORG, STOCKHOLM, YSTAD, TRELLEBORG, KRISTINEHAMN, si toate potecile si padurile. Lucrez si in prezent ca fac coletarie naspeta la o firma din Trelleborg. Nu e cine stie ce bani, dar e bine, ca nu sunt asa multe reguli naspa si trageri de bani pe tot felul de motive.
  8. Nu stiu colegule am auzit si eu de la cineva ca ar face...dar nu stiu si nici macar nu am auzit de firma asta, de aceea intrebam daca stiti ceva, inainte de a bate drum de pomana pana acolo.
  9. Salutari colegii, Ce stiti despre aceasta firma Mado SRL e din judetul Alba. Orice informatie este binevenita si rele si bune. Multumesc!
  10. ala e preluat direct de la ei pe site sau de vreun anunt invechit. Nu va mai imbatati cu apa rece, pentru ca la Edy nu se mai fac angajari demult. Au mai tinut cateva camioane pe tara, apoi le-au inchis si pe astea. Au desfintat aproape tot...si o mare parte din flota de camioane EDY sunt luate de banci zac prin niste parcuri si pe la Bucuresti, Deva etc...nu stiu daca compania asta isi va mai reveni, mai ales ca a rupt toate legaturile aproape cu toti colaboratorii. E greu sa te mai refaci la loc. Si dupa moartea patronului s-a si vrut asta. Oricum la cati bani a avut ala are din ce trai familia. Sa le fie de bine si asa soferii nu o duceau prea grozav. Dar era o alternativa.
  11. Asa e colegule, daca ar vrea toti asa , ar vedea si ungurii ca is prosti. Dar nu suntem noi care tranzitam, mai sunt si turci si bulgari care vin cu sutele spre afara, plus strainii care vin incoace la noi. Dar ce au cu romanii au...ii amendeaza de ii rupe. Si la noi nu ai cu cine ca si patronii sunt vai de capu lor, se cred smecheri...
  12. Multumesc colegilor. Chiar am facut sesizare la UNTRR si astept un raspuns concret cu privire la asta. Daca as putea sa-i dau in judecata sau sa-mi primesc macar jumatate din bani, pentru ca si patronul mi-a taiat tot cand am venit din cursa, spunand ca nu are ce sa-mi dea pentru ca am luat amenda. Dar acum l-am dat in judecata pentru ca nu mi-a inregistrat contractul de munca la ITM, neplata salariului pe tara si a diurnei aia cat era....ungurii mi-au dat amenda pentru contract, acum il dau si eu in judecata tot pentru contract, el crede ca sunt mai prost sau nu stiu ce gandire are, pentru ca are un management prost. Nu stiu cum naiba l-am gasit pe asta pentru ca mi-am furat-o rau de tot la sfarsit de an 2012 si am pierdut o oferta de lucru in Suedia, fiind plecat prin Italia. Asta e...noi sa fim sanatosi, nu mai tepari si nenorociti, nici nu stiu ce sa mai fac, sa mai practic meseria asta sau sa ma orientez spre altceva. Prea multi patroni nesimtiti! Oricum am sa-l castig in instanta 100%, pentru ca e si prost, sta foarte prost cu informatiile, nu stie nimic si s-a sustras de la stat cu neachitarea taxelor, asta il costa grav.
  13. Ai uitat de pauzele de 45 min. sofer 1 4.30 sofer 2 4,30 45 min- pauza sofer 1 4,30 sofer 2 4,30 45 min pauza sofer 1 1,00 sofer 2 1,00 pauza 9,00
  14. laur88: meseria asta a inceput sa fie peste tot platita la fel...pana faci tu experienta sa ai 2 ani pe hartie, in 2 ani o sa lucrezi tot pe aceiasi bani sau poate mai putini...gasesti aproape la orice filiala cate un romanas la birou care iti ofera el salariu si nu firma. 1000 Euro la aia e chiar bataie de joc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.