Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mihi_bis

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihi_bis

  • Dată Naștere 07/09/1983

Profile Information

  • Locatia:
    Roma

Contact Methods

  • Yahoo
    mihi_bis@yahoo.com

mihi_bis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Pai cred ca cel mai indicat ar fi sa intrebi unde dai examenele. Eu stiu cand am fost la examen era si un baiat care dadea 5 examene in acea zi: cpi marfa , persoane, adr baza, cisterna si agabaritice. dar cel mai sigur intreaba la scoala de soferi unde sustii examenele. Succes si inainte cu curaj ca nu e greu.
  2. mihi_bis

    intrebare

    Se plateste o singura chitanta de 64 lei daca ai dat doar CPI (marfa sau si marfa si persoana). Daca ai dat CPI (marfa sau persoane, sau amandoua) si ADR, atunci platesti una pentru CPI si una pentru ADR. Iar daca ai dat si agabaritic mai platesti inca o chitanta de 41 lei. Iar mie mi le-au dat in 2 saptamani. Nu stiu daca schimba ceva faptul ca eu am dat cpc, dar nu cred ( ma refer la tempistica fiindca examenul e diferit).
  3. mihi_bis

    God is a DJ

    Pare o gluma dar cate odata chiar asa e:
  4. E pe repede inainte (adica inapoi ). Se vede dupa cum se misca umbra de la copac. Dar oricum e bun.
  5. Repet: poti lucra cu el doar daca esti angajat pe Romania (contractul de munca sa fie in Romania)chiar daca tu faci curse doar in europa sau alte tari unde ti se cere adr-ul. Asta inteleg ei prin international.
  6. Ce vrei sa spui prin international ? Daca te angajezi la o firma cu sediul in Romania atunci poti lucra cu el linistit peste tot. Daca vrei sa te angajezi cu adr/ul in alta tara nu este valabil si nici nu se poate face o recunoastere (cel putin asa mi s-a zis mie in Italia). Oricum daca e cineva care stie mai sigur...sa ne zica si noua.Cardul e la fel si al meu(luat in 12-07-2013). Cat despre cpc abia am dat examenul ieri 21-09-2013 in Galati deci mai dureaza pana il scot.
  7. Dar de ce trebuie sa iti spunem noi, ceilalti, daca credem...nu ai si tu un punct de vedere??? ca sa lupti pentru ceva trebuie mai intai sa fii tu insuti convins pe deplin de acel lucru, nu sa intrebi pe altcineva... Coloana vertebrala fratilor!!!
  8. Salutare. M-am informat la o scoala de soferi din Galati si au zis ca in legatura cu examenul trebuie data doar proba teoretica pt ca am permisul dinainte de 2007 asa ca pe 21-09-2013 cred ca ma voi prezenta la examen.
  9. Salutare. Am si eu o intrebare legata de acest atestat marfa si anume: eu daca am mai avut acest atestat prin 2005 ( de fapt am dat examenul care l-am luat dar nu am mai apucat sa il scot de la arr ca am plecat di tara) este vreo diferenta daca vreau sa il dau acum iarasi sau nu are nici o valoare-este ca si cum l-as da pentru prima data? a si inca ceva...mai sunt ceva noutati cu privire la acesta sau a ramas la fel ca pe la inceputul anului ca auzisem de ceva noutati dar din surse neautorizate cum ca ar schimba permisele si atestatul cu un singur card(ceva de genul ca intr-o parte a permisului sa treaca si datele atestatului)? Multumesc si drumuri bune sa aveti.
  10. Laventrans Italia...ERA prin 2003 cam de 7 dar s-a desfiintat. De fapt faliment ca au arestat patronul (ce norocos mai sunt) LA.CO.NI.TRANS Romania...si asta era prin 2005 cam de 4 spre 5. Da si asta s-a inchis (am un efect ciudat rau pe unde trec) Guidetti Piero Italia Asta, prin 2010, pe la 1 se incadra (inca profeseaza). De la masini pana la salariu si program...de cacao. P.S. Da mi se pare mie sau in loc sa progresez... am regresat urat de tot .
  11. da nu am inteles eu sau omu a zis ca atestatul vechi e expirat deja di aprilie...\ ...oricum putin important si cred si off-topic...cred. Scuze.M-am bagat si eu
  12. Din ce stiu eu nu ... Oricum e expirat si nu mai poti face nimic cu el. Cel putin asta a fost raspunsul celor de la arr cand i-a intrebat un alt coleg despre asa ceva.
  13. Salutare. Am sunat saptamana trecuta la ARR Galati si i-am intrebat daca sunt gata atestatele. La inceput mi-au spus ca nu si m-au intrebat daca sunt sigur ca am dat acele examene . Le-am raspuns ca bineinteles ca sunt sigur si au cautat mai bine si le-au gasit ...erau gata (cine stie de cand). In sfarsit am si eu cu ce "dom-le". Acum imi mai trebuie calul ca o potcoava o am:)). Drumuri bune sa aveti.
  14. Am reusit sa dau adr colete si cisterna in romania pe 13-07-2013, chiar daca aveam permisul in italia sa il convertesc, dar cu mari emotii. A trebuit sa fac o copie tradusa si legalizata in tara dupa dovada de circulatie care mi-au dat-o cei din Italia. Cei de la scoala mi-au spus ca adr-ul este valabil si in strainatate (in toate tarile in care e valabil si adr-ul). Cat despre agabaritic in Italia nu se cere nimic pt a conduce asa ceva, deci probabil ca l-am facut degeaba... sau cine stie pe unde ma mai poarta drumurile... Cat despre durata...cred ca e de asteptat ca cei de la arr mi-au zis ca va fi gata citez : "intr-o saptamana si zece zile". deci e de vazut.
  15. Multumesc cristi cazacu pt informatii. Am sa sun zilele astea sa vad ce spun ei.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.