Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Gelu 90

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Gelu 90

  • Dată Naștere 03/25/1990

Profile Information

  • Locatia:
    Suceava

Gelu 90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Stai linistit ca la fiecare examen gasesti cateva intrebari ce nu le-ai mai intalnit, asta e si scopul lor sa te puie in dificultate si sa te faca sa gandesti nu ca totul sa se stie pe de rost cum se procedeaza in ultima vreme... inveti totul de pe net sau rasfoiesti o carte, dai banul treci traseul si ai permisul, atestatul... Nam ce sati spun decat sa fii atent si sa gandesti fiecare cuvant din intrebare incercand sa il pui in practica si atunci totul va fi usor! Bafta si sa te ajute D-zeu sa te folosesti de ele sanatos!
  2. Atestatul daca il vei scoate nu il vei mai avea CPI ci va scrie pe el CPC si tot asa a ramas atestatul, permis , totul separat inca nu sa ajuns sa fie totul pe card cum ai auzit sau poate fi dar eu nam auzit de la nimeni:D
  3. Gelu 90

    Oare e normal ?

    Da e foarte normal, fiecare examen in plus trebuie sa ne puna cu picioarele pe pamant.S-a invatat lumea sa obtina orice fara nici macar o examinare...Din tot ce tine de examene-permis nu am reusit sa obtin atestatul ADR-cisterne de la primul examen ca nu am invatat dar l-am luat peste 14 zile cand puteam repeta examenul, a fost greu ca am invatat de unul singur, ce am mai putut prinde la orele de curs dar si atunci prea putin se vorbea ca majoritatea erau pt marfa, agabritic... Foarte multe controale pe sosele in ultima vreme din cauza accidentelelor cu microbuze, autocare, racoante si copii inconstienti care urca la volanul unor masini care ei inca nu is in stare sa citeasca o diagrama si sa respecte macar niste reguli de circulatie,dar numai asa ne trezim la realitatea.
  4. Mai aveti pe stoc cruci cu leduri albastre? Vreau sa imi iau si eu una dar nu am treceri prin zonele unde aveti magazinele, am incercat printr-un coleg de la timisoara dar nu ne putem sincroniza cu cursele incat sa ma pot intalni cu el. eu sunt din SV cum pot ajunge in posesia unei cruci?
  5. Cel de carton mai e valabil pe extern?
  6. Mi se pare foarte corect, sa includa 3,5 t. in Cat C. si sa ii stai patronului la program, cati sunt care ii fugaresc pe soferi intr-un colt in altul de tara sute de km intro noapte, am lucrat la inceput pe 3,5t stiu cum e sa ,ii faceam 1000-1200km in mai putin de 18 ore, dormeam 3 ore, nu mai stiam ce zi e, daca e noapte sau zi, daca mancasem ceva in ziua aceea, il angajeaza la 18 ani si in jumatate de an ii scoate sanatatea din el...Va fi mai greu pt cei care lucreza in distributie si nu se vor incadra in program, in rest o treaba gandita bine dar va mai dura pana se va pune si in practica... Numai bine!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.