Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florin20

Members
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

florin20 a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 28 2015

florin20 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre florin20

  • Dată Naștere 08/08/1991

Profile Information

  • Locatia:
    tg mures

Contact Methods

  • Yahoo
    alyyen_florin

florin20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. colegule esti cam viteaz........adică tu nu ai 3 luni experiență la B si bagi la rampă din 90 grade ))) terminati cu prostiile astea, multi soferi cu experienta nu vorbesc asa ca cum vorbiti voi cate un .......... care ati primit permis de 1 săptămană si deja santeti mari soferi. atentie la limbaj
  2. florin20

    Facebook

    www.facebook.com/alyyen.florin asta-s eu
  3. colegu care ai intrebat cati bani am luat, am prins pe luna februarie 9 zile, si am primit 900 ron, si eram tot in echipaj si eu.
  4. colegii, eu acuma am ajuns acasa dupa o luna de echipaj. care vreti sa faceti exp. si aveti ocazia sa veniti, haideti, nu va mai luati dupa toate barfele de parcare, si toate povestile, haideti si vedeti cu ochii vostrii, ca nu-i chiar atat de negru dracu
  5. Colegule, eu am fost saptamana aceasta la Ciuc la cursuri, am avut un coleg care a facut cursurile toata saptamana, si ieri adica Vineri, cand ne-a adus contractele de munca sa le semnam nu a semnat, din cauza ca scria ca trebe sa plateasca cursurile,daca pleaca mai repede de 6 luni, si a plecat acasa.Daca era asa, nu i-l puneau oare sa plateasca cursurile???? Ei ne-au spus ca in contract scrie , dar nu mai este valabil, nici faza cu 2600 euro, nici cea cu cursurile.
  6. Bai baiatule, ori vorbesti din auzite, ori nu stii sa citesti unde trebuie In primul si in primul rand, nu te obliga nimeni sa stai 6 luni la firma, si in al doilea rand aia 2600 de euro de care vorbesti tu i-s daca pleci fara preaviz. Nu mai informa lumea gresit, pentru ca pe tine te-au ars la bani, din ce stiu eu ce motive, eu azi am semnat contractul cu ei, si nu am intalnit asa ceva in contract ce ai zis tu, si inca ceva, multi soferi zic si Romani si Unguri, ca daca iti faci treaba cum trebe si ai grija la alimentari, iti iei banii cuveniti. Drumuri bune, si scuze daca te-am jignit, dar asta este realitatea.
  7. colegu "vasile ovidiu" noi astia care mergem acuma la angajare, am fost anul trecut la interviu, si numai acuma ne-a chemat la angajare. suna la ei, si vorbeste si vezi ce iti zice.
  8. Nu este nici un coleg din zona Mures care merge la Ciuc luni?
  9. Colegii, care mai veniti luni 11.02, la M.Ciuc la angajare?
  10. florin20

    Van den heuvel

    foarte tare Scania. Am facut saptamana trecuta o cursa de Italia in doi cu un vecin cu una exact ca aceasta de filumlet R500 V8, mergea brici.
  11. Buna ziua, Am primit CV dumneavoastra si dorim sa va trimitem cateva detalii referitoare la locul de munca. Miratrans International SRL , recent infiintata, se ocupa cu transportul de marfuri international, cu remorca frigorifica sau prelata, pentru diversi parteneri europeni. Postul de munca oferit este de sofer pe comunitate, si numai pe comunitate, avand curse din Spania sau Germania spre restul europei. In primul an se va lucra 6 luni cu 2 saptamani pauza. Conditiile impuse de noi candidatului pentru acest post sunt urmatoarele: - sa aiba experienta pe comunitate(demonstrabila) - sa aiba carnet de conducere cat C+E, card tahograf digital - sa nu sufere de nici o boala care i-ar putea impiedica desfasurarea activitatii - sa respecte normele si timpi de conducere si odihna - sa se asigure de buna functionare a autovehiculului - sa efectueze transportul de marfuri in conditii optime - sa fie o persoana punctuala si cu simt de raspundere Salariul este de 1200 Euro.(700 lei salariu pe cartea de munca + 35 euro diurna ) Daca sunteti interesat va rog sa raspundeti la acest e-mail impreuna cu datele d-voastra de contact. Va multumesc! Asta am primit raspuns de la ei. Cam micut salariu la cat se sta pe cabina :( :(
  12. colegii eu am avizul medical valabil pana in luna Mai, dar m-au chemat la waberer's la angajare si acolo cer minim 6 luni valabilitate la avizul medical, cat ma va costa sa fac din nou avizul medical??? anul trecut am platit 240 Ron medical si 60 Ron psihologic, oare tot atata va trebui sa platesc?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.