Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Soferu

Members
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Soferu a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 2 2017

Soferu a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Soferu

  • Dată Naștere 07/01/1981

Profile Information

  • Locatia:
    RESITA

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Soferu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. Va salut ! Am lucrat la aceasta firma sc.wemmerstrans.srl din Sibiu si am avut parte de o experienta nu tocmai placuta, 1 trebuia sa circul fara eurovinieta pe Belgia ,2 masina pe care am lucrat necesita service imediat si am fost nevoit sa renunt la acest loc de munca , va pot da detalii pe mesaj privat , grija mare cand va angajati la firme mici cu 1 , 2 camioane . Drumuri bune !!!
  2. Salut dragi colegi ! mai stiti ceva informatii despre skiptrans ,cu banii cum mai stau , cat mai da pe zi pe luna. multumesc anticipat pentru raspunsuri !!
  3. Si eu sunt de parere ca trebuie excluse ofertele de munca sub 1500 euro salar net pe luna !
  4. Salut colegii , am o intrebare ,este obligata sau nu firma la care am lucrat pana nu demult sa imi acorde recomandare scrisa ,pe care o sa o folosesc la angajare in cadrul altei firme , va multumesc !!!
  5. Merita sa incercati la ewals mai multe nu pot spune , este ok dar magnetul lasatil acasa !!!
  6. lasati colegi limba Romana si puneti mana pe dictionarele de Engleza, Franceza, Germana , daca vreti sa va descurcati in ueeee
  7. Dragi colegi eu am dat un exemplu , nu am vrut sa spun ca sunt manelist dar nu meritam sa spuna colegul , ca sunt tigan , daca ascultam Roc ce imi spunea ,,, tu esti drogat si te speli doar cand ploua , nu mai fiti isteti si dati mana si cu ..... pana treceti puntea asa fac toti , rog administratorul grupului sa stearga acest topic , si imi cer scuze daca am suparat pe cinva drumuri bune fara maimuta !!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Craciun fericit la toti colegii si multa sanatate , liniste sufleteasca si un an nou prosper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. Nota 10 nu poate sa obtina nici o firma , apropo sxn de unde sti tu ce am vorbit eu cu cei de la carrion si ce fisa a postului am semnat eu , nu estu in masura sa ma intrebi pe mine , aici se dau note la firme ai inteles, nu te mai amesteca . Si sa nu zici ca sunt falos iti raspund la intrebare , pentru nota 10 , 2000 euro + salar pe tara si sa poti fi acompaniat in cursa , de restu fie care cum se descurca , eu nu cred ca te poate obliga vreo data in viata cineva de la o distanta de 2000 2500 km prin telefon sa faci ceva. drumuri bune fara magnet.
  10. Nu se leaga toti politaii de , tara final si initial dar trebuie introduse doar la deschiderea si inchiderea programului. Eu am avut accident , nu am fost vinovat si la firma unde am lucrat eram obligati sa nu inchidem programul ci doar sa il deschidem corect cu tara initial nu a zis nimica de acest lucru politia germana, franceza, luxemburg in alte tari nu am fost controlat. Dar in romania e nevoie mare de bani clar ca te amendeaza pentru orice . Mai trist este ca soferii de autocare circula cu 50 de vieti morti de obositi si nu ii opreste nimeni, vai si amar de tara noastra ............ Drumuri bune !!!!
  11. Eu am fost sunat , cam dupa 3 ,4 luni referitor la intrebarea lui florin.florin , intre timp am muncit pe unde am apucat asta e , am un sfat pentru cei interesati de hart ... incercati sa rezistati si sa deveniti titulari la aceasta firma ,ca e cam greu sa gasesti o firma unde se lucreaza 4,5 saptamani cu 1 acasa , eu am plecat de la carrion dupa 1 an din motivul acesta 2,5 luni cu 2 saptamani acasa si e foarte greu sa gasesti o firmulita chiar si pe bani putini sa vi mai des acasa . drumuri bune fara macnet !!!!!!
  12. Daca nu ar trage banii pe consum si ar fi dotate masinile cu aparatura pt. consum garantia nu ar fi o problema, cei de la Trans.condor pe vremuri actualmente cumparati de norbert au girat cu casa ori cu apartamentul pentru a intra in firma cunosc 4 colegi care inca lucreaza la norbert si au casele girate dar au avut noroc si nu au facut incidente deosebite si isi vad de treaba dar in acelasi timp nu vreau sa incurajez tipul asta de practica cu garantii si chestii de genu, eu unul nu am acceptat la dunca din motivul garantiei dar daca as fi foarte disperat si nu as gasii nimik de munca poate as accepta acum casatorit fiind cu familie nu e la fel de usor sa refuzi un loc de munca , drumuri bune si fara macnet !!!!
  13. Si eu am semnat demisia la angajare si nu a avut nici unul din colegi de comentat nimic. Asta este o practica foarte veche si se foloseste in caz ca pleci de la lucru si nu mai dai nici un semn sau firma vrea sa te dea afara din diferite motive ..... refuzi sa intri la rampa pe macnet ori sa cobori de pe tren , faci figuri cu titularul faci pe barosanul si atunci te da afara cu usurinta fara preaviz. Defapt la angajare iti spune sa asculti de titular si tu accepti sa te vezi plecat dar no sa iti spuna nimeni niciodata, tie ca incepator ca o sa se foloseasca macnetul . Eu din cauza macnetului am plecat de la hartl dupa 3 luni de sclavie dar am acumulat cunostintele necesare incat sa plec singur prin europa , cine vrea sa lucreze legal 100 % sa isi deschida propia fima si cu asta am zis tot despre firmele de transport si despre perioada de incepator, drumuri bune fara macnet sa aveti !!!!!!!!!
  14. J Carrion / Carrionexpedition. Nota 9, in afara de faptul ca nu ai voie sa te acompanieze nimeni in cabina si salarul de 1500, cam putin pt. 2,5 luni afara cu 2 saptamani acasa , pot sa spun ca restul e ok . Drumuri bune !!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.