Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mike_77

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mike_77

  • Dată Naștere 02/23/1977

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Olching

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mike_77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Sasha fiecare pleaca unde se simte mai bine tratat !!ma refeream la substrat la principiu nu la jeans bla bla bla eu nu am vazut neamt cu bocancii in pat in general in germania am vazut oameni curati decenti chiar amabili daca le stii limba...degeaba stai in starea ta de negare neconstientizand defectele nu vei fii niciodata in stare sa te schimbi!!!m ai inteles complet gresit gandeste te figurativ la taranul roman din trecut cinstit simplu si foarte curat la haine desi traia intr un mediu nu prea curat....nu te arunca sa lovesti cel mai bine e sa fii sincer cu tine e singura cale de liniste sufleteasca nu suntem cu nimic mai prejos ca si altii dar ne e frica de realitate si suntem un popor incapatanat!!!
  2. Mos martine...in tot ce ai spus esti suta la suta cu picioarele pe pamant !!!stii care e problema in bransa asta de sofer!!???orice om cu 8 clase poate lua examenele atestatele etc,,cei care si au ratat educatia au o portita...se fac soferi!!!uita te cum arata un sofer german olandez ...e imbracat in camasa casual ,blue jeans e relaxat si curat...dar gandeste are minte ,,,la noi pe cea mai joasa scara sociala e soferul...fara cuvinte !!!nu o spun cu rautate dar viata va da de pamant cu cel incuiat cel care crede ca e mai smecher decat soarta si o fenteaza....pana la urma exista o balanta ca exemplu primitiv va dau cu cei care au castigat sume mari la loto...mai sunt printre noi!!!????si daca mai sunt viata a dat cu ei de pamant...de ce oare!!???dumnezeu sa va dea minte ca daca aveti minte stiti sa fiti si sanatosi!!!!
  3. pe mine m ar interesa care ar fii cea mai optima harta pentru gps dedicat am un pni 807 procesor si memorie destula merge si windows 6 si merge orice harta si orice sistem pe el dar nu gasesc o harta care chiar sa functioneze profi pentru camion ma refer sa nu ma bage pe restrictii de 3,5 tone sau sa gaseasca nationalele din franta si tronsoanele fara plata nu prea am condus pe franta faceam mult anglia si intram doar pe tronsonul catre calais dar de cand a trebuit sa ajung in spania prin franta si italia e durere am auzit ca este un traseu optim pe zona aia ma interesa drumuri nationale care sa nu dea in tot felul de orasele medievale si giratorii tot la 3,5 km!!care stie bine traseul astept si recomandari in pm sau aici!!!
  4. consider ca ambele parti au dreptatea lor si cei care fac meseria profesional si cand vad ca le e luata in batjocura de altii nu se simt bine..........si cealalta parte are dreptate toti au dreptul sa munceasca toti au inceput de undeva nu exista profesionist fara amator nu exista tinerete fara batranete problema care se pune e educatia si respectul si mai ales placerea de a face o meserie oricum cel mai important lucru pe care il transporta fiecare sofer e viata personala si apoi viata celorlalti participanti la trafic!!!!
  5. in ungaria aproape de budapesta pe m0 si m1 exista restaurant cu parcare pt tir numite ;GASTLAND!aici poti servi orice fel de mancare in schimbul a 6 euro sau 1300 de forinti in sistem bufet suedez ai 30 de feluri de mancare absolut tot vegetarian fripturi peste supe ciorbe gulas plus prajituri inghetate torturi etc!!!conditia este sa mananci tot ce pui in farfurie altfel mai platesti suplimentar 3 euro!!!iti pui ce crezi ca poti sa mananci si daca nu te ai saturat mai iti pui cat vrei nu exista limita!!!soferii mai numesc aceste restaurante impinge tava sau milogul:))mancarea este buna de tot tot timpul e plin dovada ca e curat si primitor!!!http://www.gastlandm1.hu////http://www.gastlandm1.hu/!!ATENTIE!!DACA AI FORINTI 1300 DE FORINTI VINE PE UNDEVA PE LA 18 LEI!!!!6 EURO VINE PE UNDEVA PE LA 27 DE LEI!!!!!!!de regula in ungaria in spatele sau in lateralul benzinariei mol se afla o casuta din termopan unde poti schimba valuta la un curs destul de bun!!!daca stati mai mult in parcarea unei benzinarii cautati sa schimbati euro in forinti sau lei in forinti daca cumperi in euro din benzinarile maghiare e foarte foarte scump!!!!!!!sper sa va fie de folos aceste informatii si sa economisiti bani!!!
  6. Un preot a mers la frizerie sa se tunda!frizerul l a tuns si la final dupa ce preotul l a platit frizerul i a spus sec:dumnezeu nu exista!preotul s a uitat mirat la el si i a spus:de ce spui asta.?frizerul i a spus ca sunt copii bolnavi si multa rautate in lume si daca ar exista dumnezeu ar avea mila!preotul a plecat mahnit si a iesit pe usa!in strada langa frizerie era un om intre doua varste cu plete!l a luat de mana si a intrat cu el in frizerie!i a spus apoi frizerului:nu exista frizeri!frizerul l a intrebat cum sa nu existe eu sunt frizer!daca ar exista frizeri acest om nu era pletos!frizerul s a uitat mirat si a spus:cum sa il tund daca nu vine la mine? preotul s a uitat lung la frizer si i a spus:cum sa crezi ca nu exista dumnezeu daca oamenii nu merg la el?!!!!!!!!!!!asa e si cu cei care nu cred daca nu vor sa il vada nu vor simti niciodata ce inseamna dumnezeu!
  7. Parerea mea e ca doar persoanele fara scoala sj fara educatie asculta acest pseudo gen de muzica pur si simplu dupa 3 melodii iti spala creierul si nu mai esti bun de nimic 1 luna de zile!manelele sunt ca filmele porno se consuma acasa cu perdeaua trasa!
  8. Mai acum sincer orice muzica rock hip hop rap usoara jazz opereta death dar manelele te indobitocesc!nu am vazut in viata mea un om cu 7 ani de acasa cu minim liceul sa asculte aceasta mizerie inventata de tigani maneaua!!fiecare asculta ce vrea dar daca asculti manele ai o problema cu educatia in mod sigur e pseudo muzica e rusinos sa asculti asa ceva in publuc sau intre colegi!
  9. De exemplu daca camioanele sunt noi si in garantie nu ai nici o cheie pe el !mai esi chestia cu programul e atata stres ca nu iti permiti nici sa opresti sa iti faci nevoile saramite sa stai dupa ocheie!din pacate vremurile s au schimbat totul se face contratimp si orice intarziere te piate costa jobul sau bani multi castigati greu de tot!stiu omenia nu o are oricine in sange dar uneori ti e mila de altii dar de tine ti se rupe inima!asa e facuta viata asta nenorocita de roman doar cu orobleme si stres!nu ai de ales!
  10. Hmm ceva e putred in povestea asta!oricum da in judecata patronul si cere daune morale si materiale sigur iei de pe el cel putin 5 mii de euro!ia ti avocat si spune ce ai patit practic acest patron te a discriminat plus s -a folosit de tine asta e grav de tot daca esti angajat legal se poate merge pana la retragerea autorizatiei firmei!
  11. Si eu am auzit ceva dar cred ca sunt fabulatii!oricum mediul dintr o cabina de tir face improprie prelevarea de organe pt ca nu e un mediu septic cum e intr o sala de operatie plus daca s ar fi intimplat asa ceva ramaneau f multe urme si erau imediat prinsi crime au mai fost dar organe pt refolosire ulterioara cred ca e imposibil!
  12. Eu cred ca normal ar fi interesul personal, sau cand practici o meserie platita sau o activitate din care castigi bani!una e sa mergi cu masina sa iti cumperi paine ,si alta e cand practici o meserie!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.