Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

crecan iosif

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crecan iosif

  • Dată Naștere 03/26/1982

Profile Information

  • Locatia:
    cluj napoca

Contact Methods

  • Yahoo
    crecani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crecan iosif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua

    In legatura cu discutia despre Scania 480 ,2011 .am exact aceasi problema ca dvstra,puteti sami spuneti ce era ,care era cauza ?

    Multumesc.datimti bip si va sun 

    0799553153 Marius

  2. Pretul de 100 de lei nu e corect nici in sistem grupaj gandestete cat timp se pierde la incarcare si descarcare ,poate 100euro ,dar asa cand sunt multi transportatori mici care se pricep la toate.
  3. fh16 nu exista de 460 poate fh13 de 460
  4. Cam mic bugetu nu poti sati ei numai o masina uzata cu 30000 iar alegerea trebuie sa o faci in functie de lucru pe care il ai eu as alege un motor de 460 si ca marca as alege scania pentru ca are cea mai mare fiabilitate ,confort acceptabil,consum undeva la 32 33 la 100km dupa ce te obisnuiesti cu un motor egr si mai poti sati ei si un motor euro 5 fara adblue , daca vrei sa lucrezi national iati euro3 .Ca sa intelegi ce inseamna fiabilitate la scania gandestete ca la 500000km masina mea are 30 % consum placute si 15% uzura disc ambreaj ! sa nu fie seria G facute pentru europa de est Dupa serie poti sa sti pentru ce tara o fost facuta si crede-ma conteaza.Si ar mai fi daful care are consum mic is ieftine dar is mai pacatoase ce e bine la daf e ca gasesti multi mecanici si intre colegi si preturile is mai bune la piese ,e o masina mai populara,confortabila.
  5. Americani au camioane fiabile confortabile si mai sigure deoarece majoritatea au botul acela specific, europeni au camioane mai usor de condus si mai economice .Daca lucrezi in state cu un camion european dupa trei ani il poti arunca la gunoi deoarece ei fac in medie 300000km pe an cu tonaj in timp ce daca lucrezi cu unul american in ue ai consum asa de mare si asa de multi clienti nu poti sa ii servesti ca nu se renteaza sa il ai . In suedia cred ca ar merge bine unul american avand in vedere ca ei pot sa mearga masa maxima si lungime mai mare ca celelalte state.
  6. E posibil sa se intample ce o relatat newbie. Nu e chiar SF.Am avut camion care a ramas fara frane , un Iveco Stralis 2004 frana numai rotile din fata a capului tractor sin cauza unuiei supape comandate electric . Eu cred ca a avut un defect asemanator 40 tone tinute pe o panta cu doar doua etriere duce la incalzirea discurilor de unde poate aparea usor si un incendiu ,oprirea motorului poate avea loc foarte simplu prin n cauze.
  7. Atentie cand se rabateaza cabina trebuie so dati la pompa incet altfel incepe sa piarda ulei hidraulic pe la o conducta care costa 180 euro am gasit 2 colegi cu aceasta problema
  8. As dori ca sa lansez acest topic despre acest tip de motor in care sa scriem problemele si secretele . Am o problema cu motorul desi are numai 270000 imi scoate fum negru din cand in cand cu precadere dupa ce ma duc constant mai mult timp si vreau sa o accelerez putin daca accelerez brusc nu scoate fum, consumul ma deranjeaza ajunge la 38 la suta pe autostrada captractorul e din 2010 08.
  9. scania consuma putin si nu se strica des camion verificat de mine este 420L cutie automata
  10. Sa ne scri cum ai rezolvat problema.
  11. crecan iosif

    Cumpăr Scania

    ce vrei tu se gaseste cam la 20000 in stare buna inmatriculta eu cunosc doua de 420 si au un consum mediu de28 foarte bune masini isi merita bani te poti folosi de ea 2,3 ani fara sa se strice , la noi in ro ii moda modeluli acesta de culoare portocalie sau adus multe din polonia si olanda folosite de cei de la vos
  12. ce suma poti depune ca avans ?mai aveti activitate pe firma care doriti sa achizitionati cap tractorul ?va intereseaza un tractor euro 3,4,5?la ce suma finala va ganditi?
  13. Sunt de acord daca se redacteaza un statut bun si se accepta ideea ca numai cu ajutorul unei fieme de consultanta suritica putem sa ne organizam corect si membrifondatori trebuie sa fie de la 100 in sus deoarece este necesar de capital pentru a face o organizatie bine organizata.cum e o idee buna,as dori sa fiu tinut la curent,in primul pas ar fi acela de a avea o adresa stabila in prima faza si pe net.al doua ar fi organizarea unei intalniri ,,congres ,, a celor ce doresc in care sa se discute un statut,a treia infintarea si inscrierea la autoritati a organizatiei .Proprietarul siteului in care purtam discutia ar fi bine sa fie consultat si sa i se ceara sprijin in final si el poate sa beneficieze de potentialul unui eventual sindicat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.