Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

edymic

Members
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre edymic

  • Dată Naștere 05/17/1977

Profile Information

  • Locatia:
    petrosani

Contact Methods

  • Yahoo
    edymic

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

edymic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegi . Legat de toll colect vin si eu cu un link poate va este de ajutor http://www.toll-collect.de/en/help-serv ... tions.html . pe aceasta pagina undeva in partea stanga este un link pentru download (list of locations) click pe el si save . Este un fisier format pdf cu toate statiile toll colect din europa . Pe mine ma ajuta mult lucrand mult pe Germania si neavand toll colect automat . Sper sa va fie de ajutor . Va multumesc .
  2. Salutare . In portul de la Harwich este net gratis o ora . In anglia la toate serviceurile care au magazine motto au net gratis .
  3. Sanctiunea dupa capul meu vine atunci cand depasesti si este interzisa aceasta pe segmentul respectiv . Sau nea Ion cu IMS - ul nu se baga pe prima banda si nu ai altceva de facut decat sa treci tu pe langa el pe prima banda....... si ar mai fi ele sanctiuni . I
  4. Salutare colegu . Eu am lucrat la o firma care tragea pentru Fixemer . Este o firma germana cu sediu la Perl Borg ce sa zic serioasa firma numai ca se cam statea dupa curse adica erau perioade moarte de asteptare dupa incarcari dar mergea bine . Sefii mei de pe vremea respectiva spuneau ca este o firma ok si de o seriozitate nu chiar maxima dar aproape . Aveau un contract cu firma SCHUTZ GMBH Selters si erau curse de acolo la care de multe ori nu faceam fata . Cursele erau in general Belgia , Olanda , Louxemburg , Germania . Aveam de la ei card combustibil EURO TOLL . Ce sa zic dupa cate am inteles si observat era totul ok numai sefii erau de alta parere . Semiremorci super ok care in mare parte le luam de la Venlo unde se trecea in procesul verbal si seria si adancimea canelurilor de pe anvelope , proces verbal de primire predare si multe chestii care daca nu erai atent sa le faci cum trebuie plateai . Ce sa zc in general dupa cate stiu ei firma e ok ce nu pot sa spun pentru ca nu stiu este modalitatea de plata si pretul . Sper ca am fost de ajutor . Mai mult de atat nu am ce sa zic .
  5. Salut colegii . Colegu eu ce am auzit de aceasta firma ca este duper ok si corecta bani la timp undeva la 2000 euro . Am un bun prieten care munceste la ei de vreo 5 ani si toate sunt ok . Iti trebuie obligat ADR . Si eu de mult astept sa plec la ei dar greu prinzi loc .
  6. Buna ziua tuturor . Am si eu o intrebare pemtru ARR . in cazul in care nu pot obtine cartela tahograf de la firma unde am lucrat si a fost folosita de alt sofer ce masuri se impun ? Mentionez ca a ramas la firma respectiva pentru a fi descarcate datele si pentru anumite neintelegeri nu m-am mai intors la munca . Mi-am dat demisia la firma si cand am cerut cartela mi s-a spus : este la partenerul meu de afaceri si ti-o trimite prin curier . Va multumesc .
  7. Buna ziua colegi . Dupa regulament pauza de odihna zilnica se poate intrerupe o ora pentru urcare si coborare pe ferry sau tren . Tahograful analogic se poate seta ca si cel digital in modul ferry / train ? Si o explicatie va rog cu pasii de urmat . Va multumesc si numai bine .
  8. Salut Cristi . Aveai pe aici pe undeva un fisier user care se punea in content si care la marcatori locatii arata aldi , lidl , toll colect etc . si nu mai dau de el ma poti ajuta te rog ? Mersi .
  9. Salut Cristi . Zimi te rog unde este mai bine sa montez softul (igo promo ) ? Pe sd sau in resident flash (4gb) ? Este vorba de un smio hd 7" .
  10. edymic

    adr clasa 7

    Salut colegii . Am si eu o intrebare legata de aceasta clasa de ADR : cat costa scolarizarea , documente necesare si cam tot ceea ce apartine de aceasta clasa . Va multumesc si sa auzim numai de bine .
  11. Si nu cred ca este singurul ......... Stim fiecare din noi ce este Romania ..... Salutare si drumuri bune .
  12. Salutare colegi . Pe goagal am dat de site cautand informatii despre o firma si goagalul m-a trimis pe SOFERII.RO
  13. Va salut colegilor . Ce sa mai inteleg de aici ? Doi colegi spun ca e firma serioasa iar alti doi colegi spun ca e firma neserioasa .
  14. edymic

    sindicat

    Si sin partea mea un mare da . Drumuri bune sa aveti .
  15. La multi ani si multa sanatate colegu .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.