Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sitaru

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sitaru

  • Dată Naștere 03/24/1992

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Ploiesti

Contact Methods

  • Yahoo
    toncu_madalin24

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sitaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. sitaru

    Comfort shift man tga

    Salutare la toti colegii, Problema este la un man tga 460.Schimba vitezele perfect din shift mai putin jumatatile ( greu-usor).de exemplu daca sunt in treapta a 7a Pe greu cand ii dau usor din shift , ori schimba din prima ori arunca cutia in liber si la al doilea impuls cupleaza in usor.De multe ori trebuie sa dau si de 3 ori.Cred ca nu ii trimite aerul necesar sa decupleze si sa schimbe in acelasi timp. Care este supapa de trimite aerul?Sau are vreo legatura cu servo shiftul? Tin sa mentionez ca din pedala de ambreaj schimba totul perfect, problema este doar din shiftul de pe schimbator. Va multumesc si drumuri bune
  2. sitaru

    Pierdere apa Man tga 480

    Va salut. Am un Man tga 480 common rail in 6 chiuloase si la 2500km dispare 8 litri de apa.Are egr blindat( anulat), in instalatia de aer nu am gasit apa,nivelul de ulei nu creste si nici nu face spuma aceea galbuie,pierderi vizibile pe la furtune nu are.Unde s.ar putea duce?Abur pe esapament nu da.In mintea mea ar mai fi doua variante.Trebuie sa verific uleiul la cutie sa nu o bage pe la intarder, ceea ce nu vad, ca ar fi o cantitate prea mare de apa sau vreo chiuloasa fisurata.Masina merge ok.
  3. Sfatul meu este sa iti investesti bani in orice alt ceva... Si daca tot vrei sa faci transport si esti la inceput , nu te arunca cu leasing, mai bine ia ceva mai ieftin alearga putin pe intern sa prinzi putina experienta si apoi leasing si comunitate.
  4. Va salut.Vreau sa imi achizitionez o duba frig sh si nu stiu mai nimic despre ele.Ce imi recomandati Carrier sau Termo King? La cate ore de functionare sa ma orientez? Si ultima intrebare ce model de agregat ar fi mai bunicel. Buget pana in 10000-12000€.In principiu o sa fac intern.
  5. Am rezolvat problema fara sa mai desfac nimic, vasul de expansiune in partea din spre motor are un fel de dop care se infileteaza in vas.Dopul acela nu mai etansa si arunca apa pe motor in mers.
  6. Va Salut. Tocmai vreau sa modific un man tga 460 xxl din standard in mega.Din ce stiu trebuie schimbat grupul, rotile. Ma intereseaza sa stiu ce raport trebuie sa aibe noul grup si ce inaltime trebuie sa aibe de la sol la cupla.Ce roti trebuiesc pe motrica 295 60 sau 315 60? Si pe fata ce dimensiune as putea pune sa fie mai serioasa , ca rotitele acelea mici pe ditamai cabina se vede urat rau.Va multumesc
  7. Salut.Am si eu o nelamurire. Daca soferul pe camionul x cu tahograf cu diagrama isi face programul de luni pana vineri si in repausul saptaminal de 45 ore preia alt sofer camionul ca sa lucreze in weekend cat isi face primul sofer pauza de 45 ore, cum se procedeaza?
  8. La garnitura de la distributie ma gandeam si eu, garnitura H parca ii zice.Din ce am inteles dureaza foarte mult sa ajungi la ea si ar trebuii si pompa de apa schimbata.Apa ajunge 100 % in evacuare ca in alta parte nu are unde sa dispara.O sa chem un mecanic de saptamana viitoare sa se apuce de demontat.
  9. Va salut. Este vorba despre un Man TGA 460 din 2003 care am observat ca la 100 km trebuie sa completez cu 2 l apa, problema este ca nu lasa pata sub masina, in ulei nu o baga si nici in instalatia de aer. Am tot vorbit cu mai multi mecanici si fiecare cu parerea lui.Masina merge in toti parametri , trage bine , porneste bine numai ca dispare apa.Ma poate ajuta cineva cu sfat concret ?Va multumesc
  10. sitaru

    Motoare Scania

    Va Salut De ceva timp vreau sa achizitionez doua capuri tractor Scania si m-am tot lovit de fel de fel de pareri. Vreau ceva peste 420 cp, dar am inteles ca 470 cp este foarte dezechilibrat.Ce parere aveti de v8 480 sau v8 530? eventual 460cp? Si inca o intrebare ce fel de pompe de injectie are euro 2 si euro 3? Va Multumesc,drumuri bune sa aveti.
  11. sitaru

    Licenta Transport

    Va Salut, Sunt membru mai nou pe acest forum si am o nelamurire cu licenta de transport. Vreau sa scot licenta la un cap tractor,dar nu este pe numele meu.Vreau sa fac contract de inchiriere la firma SC.ABC.SRL dar detin doar procura pe camion.Cum procedez cand ajung la finante?Trebuie sa vina proprietarul din acte sau pot sa o fac si eu in baza la procura sau a unui contract de vanzare-cumparare(dar fara a detine fiscalul). Va Multumesc. Drumuri bune sa aveti
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.