Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dany92moto

Members
  • Număr conținut

    211
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dany92moto

  • Dată Naștere 05/03/1992

Profile Information

  • Locatia:
    Onesti

dany92moto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. nu o lua in nume de rau, si mie imi plac cele mai noi, dar cu cat sunt mai noi cu atat mai greu de inteles, reparat, intretinul si altele. nu mai vorbesc de cat de scumpe sunt piesele...
  2. Scania are v8 de la 420 cp pana la 730 cp.
  3. si cand se strica sistemele electronice, digitale si ce iti mai place tie... Ce faci???
  4. in Canada limba oficiala este franceza, deci nu ai fost "truck driver" ci camionneur
  5. eu recomand un enduro mic. astfel merge pe teren accidentat unde nu are nevoie de permis si acolo se invata cum sa mergi cu motocicleta si se slefuiesc reflexele. pt mine la Enduro/Cross KTM este deasupra tuturor.
  6. si daca se "duc" pe traseu?
  7. am auzit pareri bune in general despre Daf, dar acuma depinde fiecare ce masina a prins multi spun ca Daful este peste Iveco sau Renault, dar poate fi si subiectivism.
  8. MOTRICA derapeaza din cauza greutatii si inertiei semiremorcii. ma gandesc ce s-ar intampla iarna pe o coborare in sempertine. daca motrica intra in derapaj masina ar trebui lasata sa "curga" fara frana sau eventual cu acceletarie DAR progresiva pentru a nu accentua derapajul, insa daca accelerezi in curba fara aderenta atunci poate derapa si fata sau semiremorca sa iasa cu spatele in exterior si vin alte belele. oricum nu doresc la nimeni asta!!! Drumuri Bune fara incidente!!!
  9. asta cu diagrama am vrea toti sa mergem ca americanii dupa cum ne taie capu', dar ganditi-va ca daca s-ar intampla asta patronii ar vrea sa mergem zi si noapte fara pauza deci mai bine la program:)
  10. experienta o faci pe masini mai mici gen duba, pe camioane mici de distributie sau pe basculante. rar gasesti ca cineva sa iti dea camion de mare tonaj fara sa ai experienta. mai este vorba si de noroc, poti cauta patroni care au 3-4 masini si care nu isi permit sa plateasca un sofer cu experienta si atunci ia soferi fara experienta sa ii plateasca mai putin. multa bafta!!!
  11. sa stiti ca este o idee buna cariciorul legat de bicicleta, dar mai sunt jocuri pe calculator care sunt destul de realiste si te poate invata macar principiul si sa prinzi putina dexteritate, oricum nu se compara un joc pe calculator cu experienta de la volan dar poate ajuta.
  12. in cazul in care nu aduci masinile pe roti, iti trebuie licienta de transport in cont propriu si alte acte pentru fiecare transport ca el sa fie legal si sa nu ai probleme la vama: gen carnet T.I.R, sau alt doc de transport daca este in comunitatea europeana.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.