Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

DonCarlos

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre DonCarlos

  • Dată Naștere 07/15/1981

Profile Information

  • Locatia:
    Cluj Napoca

Contact Methods

  • Yahoo
    tobiaslevi

DonCarlos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Va salut! Inceputul de an fiind la majoritatea firmelor mai greu, v-as intreba daca se angajeaza pe la sfarsitul lui ianuarie, sau mai bine sa ma abtin deocamdata cu CV-ul? Experienta cu frigo pe comunitate si restul sunt la ordinea zilei. Cu stima, DonCarlos
  2. Salut, am postat de vreo saptamana in acest topic, dar acum vad ca nu apare, sau poate a fost sters. In context i-ti urez multa bafta Danny unde ai plecat, pacat ca nu ai stat macar o luna aici la KB. Pentru un incepator e o rampa de lansare perfecta. I-mi pare rau, ca numai o saptamana am fost impreuna pe cabina, dar stii situatia. Atata timp am avut evoie de extradriver, camionul pe care lucrez e de "single driver". Sper totusi ca am reusit sa te invat ceva nou si util in acelasi timp. Drumuri bune!
  3. Si eu lucrez la KB din noiembrie anul trecut. I-mi place, ca au masini noi, salariul inca nu a intarziat in nici o luna nici macar cu o zi. Pana la urma cred ca este vorba de disponenti. Daca reusesti sa te intelegi bine cu disponentul tau, ramai pe masina, daca nu, te schimba repede, si poti sa stai pe camera... Per total sunt multumit de KB, dar cate ceva tot as schimba. De ex. cine fura, l-as da afara din prima, fara avertismente, ca ne face numai de cacao. Drumuri bune, va salut!
  4. Confirm spusele lui VT880, fac Danearca-Italia saptamanal. A12 in Austria are restrictie si momentan seara de la 20:00 pana dimineata la 5:00 pentru Euro5. Oricum nici ziua nu e prea fluid, reparatii, multe restrictii la 60... La Euro 6 nu se aplica. Eu iau trenul de la Wörgel pana la Brenero, dus-intors, dar pana la Wörgel si eu trebuie sa fiu atent la restrictia asta.
  5. DonCarlos

    intrebare

    Va spun din experienta: daca ai trecut si proba practica la C, soliciti adeverinta (nu dovada pt a putea conduce, repet, adeverinta) de la politia rutiera, ca posezi cat C, cu care poti sa dai pt CPi si pt ADR. Din moment ce esti la CPi(incepatori),o sa trebuieasca sa dai si o proba practica dupa sala la atestate. Asta dureaza. Abia dupa asta trebuie sa completezi cererea la ARR sa-ti elibereze atestatele(adica sa-ti trimita acasa peste vreo inca o luna) Aici o sa trebuieasca sa anexezi cererii copia de pe noul carnet de conducere. Atunci o sa-ti mai trebuieasca o copie si de pe buletin, si chitante cum ca ai platit de atatea ori 64 ron, cate atestate vrei sa-ti elibereze. Acesta e punctul final, si aici daca nu ai noul carnet, o sa se proceseze cererea dupa vechiul carnet si implicit dupa vechea serie, cea ce nu e bine deloc, pt ca seria carnetului de conducere de pe atestat trebuie sa fie cel nou. Eram exact in situatia ta in urma cu o luna. Daca ai intrebari, trimite un pm.
  6. Treceai podul de la gara spre autogara, si vis-a-vis de barierele de la intrarea la autogara este statie mare Gpl cu reductie cu tot. 3 min. pe jos...
  7. Sa te jecmaneasca? Hai ca asta e buna. Si pe mine s-a urcat in Cluj unu cu 40 t. Nici ca mai s-a oprit. A trebuit sa il urmaresc vreo 2 km si sa il blochez in trafic, ca nici la semne nu vroia sa opreasca. Acuma sa se gandeasca fiecare, ce palpitatie sa tragi cu masina mica in fata unuia de 40t si coboara repede din masina, ca nu stii ce intentie are incontientul. Poate fi baut, retardat mintal, nu ai de unde sa stii. Deci scuza-ma, cand aud asa ceva, vad rosu. Daca e accident, tamponare, dati-va jos naibii, ca nu i-ti rupe nimeni gatul. Dar sa trebuiasca urmariri si chestii din acestea... Mi se pare un gest incredibil de las si lipsit de orice fel de ratiune umana. In locul aceluia lovit, cred ca i-mi faceam dreptate singur, inaintea politiei. Cu scuzele de rigoare.
  8. Am wi-fi-ul activat, am un Htc desire pe care il folosesc ca hot-point pt. a receptiona semnal nonstop in mediul urban pe 3g Si optiunea de 4gb ziua si inca 6 gb trafic date noaptea pe htc. Deci merge brici.
  9. Comandat, primit, multumit. Cel putin dupa prima zi de folosire exclusiv urban, 300 km. Tableta-gps se misca foarte bine, se simte puterea procesorului. Nu este un IPad, dar la pretul acesta nici nu poate fi. Face mult mai multe, decat ma asteptam. Semnalul gps este incredibil de rapid, intr-adevar, am si wi-fi-ul activat in oras nonstop, si ajuta si asta la localizare. Sincer, Mio-ul p560 ce am cumparat pe vremuri cu 15 milioane, pot uita, in cea ce priveste partea cu gps-ul la procesare. Intr-un cuvant, banutii i-si merita din deplin. E o minitableta, cu puternice proprietati in cea ce priveste localizarea prin gps. Am simulat o rutare din Cluj pana in Madrid in 7 sec. 98% pe ruta pe care as fi folosit si eu in mod normal. Prelucrarea carcasei nu e la standardele Apple, dar nici nu ne trebuie asa ceva, la pret inzecit. Per total, nota 9,5 pt. functionalitate 7 pt. prelucrarea carcasei 10 in cea ce priveste parte gps si localizare 10 pentru conlucrarea cu dnul Cristi, care a fost, prompt si politicos. Per total, eu recomand. Cu stima, Levi
  10. Va cred pe cuvant, ca A-GPS-ul e mai performant, insa am intrebat din alt motiv. A-GPS-ul era folosit la inceputuri pe smartphone-uri, si genera automat prin pozitionare daca bine i-mi amintesc cost suplimentar prin trafic de date. Acest lucru am vrut sa-l elimin, pt ca de ex. in roaming nu ne priieste costul traficului de date. Oricum, aparatul acesta m-a convins prin parametrii sai, pretabili cum a zis si colegul pentru o tableta. Ramane sa rup fonduri pt. a aduna banutii si va trimit datele prin PM dupa aceea. Multumesc de raspunsuri!
  11. Buna seara! Ma intereseaza produsul acesta, insa am trei intrebari: 1. IGO Primo se poate seta pe mod de taxi? Banuiesc ca da, dar pentru siguranta... 2. Produsul acesta foloseste pt receptie sateliti GPS, si nu modul A(ssisted)-GPS. Corect? 3. Actualizarea hartilor se face tot la dvs. "pe tot restul vietii"? Puteti garanta acest lucru? (mentionez, ca in urma cu 5 ani am cumparat cu aceasta precizare un GPS din magazin, la care deja i-mi este greu sa caut hartile actualizate, pt. ca furnizorul aparatului nu mai exista din pacate). Multumesc anticipat! Cu stima, Levi
  12. E posibil sa vorbesti chiar si cu statie de 4 W la mii de km departare. Totul depinde de cunostintele in ale radiotelecomunicatiilor. Sunt taximetrist te 7 ani, am avut tot felul de statii. Pe tiruri vorbim pe 27 MHz (lungimea de unda), la taxi aproximativ 154 MHz (depinde de firma). In Romania puterea de emisie a oricarei statie de emisie este reglementata de lege la maxim 10 W. Asta din cauza ca poate interfera cu o sumedenie de alte domenii. Pentru puterea exemplului: aeropoarte (nu vrei sa fii auzit de catre un pilot care se pregateste de aterizare, si care vrea sa auda emisia turnului de control, cum ca are liber pe pista x, si nu altceva ), canalul ambulantelor, politiei s.a.m.d. Cu toate aceste limitari, daca ai un ansamblu statie-antena pus foarte bine la punct, te poti auzi la o departare considerabila, mai ales de pe un varf de deal. Recunosc, au fost vremuri, cand foloseam un amplificator de semnal intre statie si antena de nu mai putin de 200W. Asta era "modul de lucru" la dispeceratul nostru. Eram auziti pe frecventa 154 MHz la 100 km distanta fara probleme (emiteam in Cluj, si un coleg radioamator ma receptiona in Tg Mures). Sper catusi de putin ca am fost de ajutor, Drumuri bune, spor la km fara evenimente! Cu stima, Tobias Levente.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.