Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

shyman

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

shyman a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 18 2015

shyman a avut cel mai apreciat conținut!

Despre shyman

  • Dată Naștere 12/18/1971

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

shyman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Salutare, iti vor spune chiar in saptamana de curs. In general, se pleaca duminica, dupa curs catre Budapesta; luni medicalul: tensiune, oftalmologia si audiologia, marti rezidenta, miercuri fiscul, si daca ai titular - ai plecat, daca nu sau vine in ceva zile- te trimit acasa si astepti telefonul lor. Am avut colegi care au venit la curs cu tot cu bagaje si au stat la pensiune in Ciuc pana duminica la plecarea catre Budapesta. Bafta!
  2. Salutare tuturor, pe 01.06 ma duc la Ciuc la cursuri, daca mai merge cineva, eu plec pe la 06.00-06.15 din Brasov. Drumuri bune tuturor!
  3. Salutare tuturor, pe 1 iunie ma duc la Ciuc la cursuri. Daca mai merge cineva sa dea de stire, drumul in doi sau mai multi trece mai repede. Drumuri bune!
  4. Colegu, te duci cu actele tale: permis, atestat/e, cartela, carte identitate. Dupa ce esti admis, iti va da o hartie cu ce trebuie sa mai aduci: cazier judiciar, rutier, certificat nastere.....
  5. Salutare tuturor, am fost, am scris, am condus si am fost admis. Cei care vor sa se angajeze la Waberer's, si au sunat si implicit li s-a spus ca momentan nu angajeaza, duceti-va la Ciuc, marti si miercuri la ora 8.00, si dati testele. Au nevoie de oameni pana in vara. Testarea este descrisa cu ceva pagini in urma de colegul Adrian si parca inca cativa colegi. Nu-i greu, deci nu imposibil. Drumuri bune tuturor!
  6. Salutare tuturor, maine dimineata pe la 6.00 plec din Brasov catre Ciuc. Daca sunt doritori, ii iau cu draga inima.
  7. Salutare, din cate s-au scris mai inainte de catre alti colegi, se pare ca acest aspect nu le place.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.