Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Parvu

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Parvu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am dat astazi peste un mecanic care chiar mi-a rezolvat problema. Chiar ma gandeam ca nu o sa ii dea nimeni de cap. Este un adevarat mecanic, nu "schimbator de piese pe presupus". Daca este cineva interesat, sa ma contacteze prin mesaj. bafta.
  2. consumul acela era din cauza unei piese care se prinde pe motor, si de la ea vin niste furtune care duc la turbina. era infundata, are un senzor acolo, si acela nu functiona bine. am schimbat piesa cu totul, acum trage si putin mai bine, si problema s-a remediat.
  3. Am rezolvat problema. Daca mai are cineva problema asta, ma poate contacta prin mesaj.
  4. Nici nu stiu la ce service sa mai merg, ca toti sunt o apa si un pamant. Recomanda-mi un service bun in zona Ploiesti. Acum mai fac o proba sa vad ce si cum. Astazi am pus tester pe ea, nu i-a dat nimic pe el nici o eroare. Totul merge bine, asa spune testerul. Am incarcat acum la 12noaptea si plec la Galati si ii fac iar consumul cu amanuntitul sa vad cat iese. Daca tot asa imi da, dau injectoarele jos si le fac cred. Tu, la ce retur te referi sa nu fie infundat?
  5. Salut. Am cumparat acum 2 luni 1 Iveco eurotech cursor 440, de 430CP. I-am facut o revizie tehnica la motor, am Reconditionat turbina la o firma specializata din Brasov, am schimbat toate filtrele posibile pe masina, si am plecat cu ea la treaba. Dupa cateva curse, constat ca, consumul niciodata nu l-am avut mai mic de 43%, ba mai mult de atat, a fost si de 50%. Tin sa precizez ca masina cara la frig, niciodata nu a avut mai mult de 21tone, ba mai mult a avut si 10 tone si tot peste 43%consum. Am mers cu ea in toate felurile, dar cel mai mult am cautat sa o tin pe plansa verde de turatii. Are cutie manuala, ceea ce ma "avantajeaza". Am fost cu ea la service, i-a pus tester pe ea, si nu ii spune nimic. Ce sa ii mai fac? Mutumesc, o zi buna.
  6. Salut. Am cumparat acum 2 luni 1 Iveco eurotech cursor 440, de 430CP. I-am facut o revizie tehnica la motor, am Reconditionat turbina la o firma specializata din Brasov, am schimbat toate filtrele posibile pe masina, si am plecat cu ea la treaba. Dupa cateva curse, constat ca, consumul niciodata nu l-am avut mai mic de 43%, ba mai mult de atat, a fost si de 50%. Tin sa precizez ca masina cara la frig, niciodata nu a avut mai mult de 21tone, ba mai mult a avut si 10 tone si tot peste 43%consum. Am mers cu ea in toate felurile, dar cel mai mult am cautat sa o tin pe plansa verde de turatii. Are cutie manuala, ceea ce ma "avantajeaza". Am fost cu ea la service, i-a pus tester pe ea, si nu ii spune nimic. Ce sa ii mai fac? Mutumesc, o zi buna.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.