Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

fritzye

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

fritzye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. fritzye

    Mama Rusie

    Sunt prea tanar sa fi prins vremurile acelea, insa mergeam des cu tata, se facea mult Scandinavia si din motive financiare, ruta preferata era Ucraina-Polonia, din amintiri pot sa zic ca era interesant, pe mine m-au fascinat oricum mereu tarile fost comuniste care si-au pastrat "traditiile". Vroiam sa-i intreb pe colegii care au facut ruta asta, erau povestile alea care le auzeai de la toata lumea in parcare, ca se intamplau multe jafuri la drumu mare prin Carpati in paduri, te opreau cu cateva masini iti luau camion tot, si daca aveai noroc te lasau sa fugi prin padure. De obicei cica erau mana in mana cu cei de la vama, care stiau ce transporti si dadeau pontu la mafia ucraineana. Oare s-au intamplat sau era doar mit-uri urbane? Va salut!
  2. Multumesc de raspuns.Asteptam sa vedem ce va fi. Am depus CV-ul in data de 3 August. Seara buna.
  3. fritzye

    Totul despre ADR.

    Buna ziua, Atestatul profesional de transport marfa este cerut, in strainatate, de politist cand esti oprit? sau doar in tara il mai cere? Multumesc.
  4. Buna ziua, Am fost selectat pentru interviu si vreau sa-i intreb pe cei care lucreaza deja acolo. Dupa saptamana in care ai fost anuntat ca esti luat, cat timp mai dureaza pana se pleaca la training? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.