Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

samy79

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Kuala lumpur

samy79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. se fac pauze numai de 24h ,50e la zi contract pe lituania,sunt tepari!adica cand pleci acasa daca ai suparat spiritele nu ti mai vireaza banii!in rest multa fugareala se schimba trailere de 3 ori pe zi!
  2. Nu poti posta un singur mesaj in care sa raspunzi tuturor?In plus scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane este pedepsita.Pana se termina concediul de 2 saptamani poate inveti sa scrii normal.
  3. pt cei 2 colegi spuneti tot adevarul!poti sa fii programat la concediu daca cei din padborg zic ca nu au oameni!!!!!!!!!!!!!!sigur dl emilian chirilescu este unul din asa zisii colegi din padborg sau cluj ca prea le stie pe toate!!si ce explicatie imi dai referitor la banii care nu sau daut soferilor?colegul ionut care zice k nu poate sa plateasca ultima zi de lucru!eu am lucrat la kb si stiu ce inseamna sa fii bine vazut!era o politica nu folositi magnetu ca va dam afara !iar disponentii ziceau sa folosesti maimuta!da de anul acesta se merge la program!!!iar pt gabitzu dinovici nu ti face colegii incompetenti!poate tu esti cel mai mare incompetent!!!nu ai atata vechime colegu cati km parcursi am eu!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.