Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

maryan

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maryan

  • Dată Naștere 03/01/1979

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    maryan_floryan

maryan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. maryan

    Volvo,Scania sau Daf?

    VLAD16 hai ca acolo cu waber nu ai nimerit-o, daca vrei sa stii, baiul cu daf la ei iti dau eu pontu cum sta treaba cu cele 330 nici de cum 600 . faza este asa ca cei de la daf au facut o conventie cu waber ca daca ia 300 de bucati ai da gratis 30 adica la 3 cumparate cu bani jos ai da una gratis din gama de motorizare 410 caluti fara optiuni pe ea adica cheala si lui waber ia comvenit ca cele 30 se duc pe transport intern de buteli pe ungaria acum daca te interesezi vin volvo noi de 460 si 500 pentru comunitate .daca vrei sa mai sti si altceva dami un mesaj cu intrebarea ta si iti raspund in limita cunostintelor mele in cauza .
  2. adresa de email pt ce ? stai calm ca nu ne certam vb. iata o adresa da nu stiu daca este de ajutor [office@intlazar.ro] suna-i mai bine daca vrei sa vb la ei ca email nu este, nu ai la ce departamentu de resurse.
  3. Scuze ca postez din nou dar ca raspuns pt. MARAMU. Frate morti de foame la lazar nu sunt decit cei care o pupa pe DANA DUMITRACHE pe acolo pe jos putin mai pe la briu si ca sa iti dau drept exemplu cit am fost eu la ei am intilnit unu care chiar era sa moara de foame prin Maroc, norocul lui ca a intilnit un alt coleg de la o alta firma ,mai avea o saptamana de stat pt descarcare acolo dupa ce statuse una si asfel a ramas fara mincare si acel coleg spre norocul sau ia dat el un borcan de magiun si doua paini din care a avut o saptamina Daca ai fi stat de vb cu acest coleg si ai fi vazut cum plingea om la 45 de ani si povestea plecai instantaneu de la lazar acum el isi lua talpasita cind a vazut asa. lazar ca sa stie toti are nevoie pt pupincuristi care ii are sa le dea dublaj sa faca bani pe spatele altuia si ca sa faca curse ca stie ca ai sa pleci singur cit mai curind asfel vin 18-20 la interviu in fiecare simbata din care ramin 4-5 si acestia din urma pleaca in maxim 65 de zile alea din primul contract care este un fel de pre contract la care el nu mai plateste darile la stat pt. tine ca asfel este legea. acum la final va urez drumuri bune, sarbatori fericite impliniri cit mai multe si numai bine sa ne auzim cu bine. Te grabesti,maninci din litere,te rog fa o previzualizare inainte de a posta comentariul,posibil sa nu ai nici timp dar totusi incearca
  4. Colegu DUCUHD scuzele mele ca am citit gresit eu acolo si ca am inteles gresit ca ai lucrat la lazar, da asta se intelege acolo la postarea ta. Doi,daca lucram momentan si asi fi putut il luam eu pe romanul strain ca sa vada cum este cu aceasta meserie ca nu-s din aia care sa nu ajut din contra am ajutat, ajut daca pot si voi ajuta in continuare.Eu unu nu uit ca am fost ca ei si de unde plecam toti ,asa cum fac multi ,se vad sus pe cabina nu in cabina si acum nu mai ajuta .Stiu nu-i usor sa iti bagi pielea in saramura pt. ori si cine dar trebuie sa ajutam cumva ca si noi am fost ajutati la rindul nostru. In fine nu mai stau acum la palavre. scuzele mele din nou pt confuzie, drumuri bune sa ai, sarbatori fericite alaturi de cei dragi si numai bine.
  5. DUCUHD lasa-ne tata cu lazar al tau, ca stiu ce este acolo poate chiar mai bine ca tine si exact cum mai spune un coleg pe aici care avea mare dreptate si nu am ascultat de el m-am facut viteaz si am pierdut cu lazar al tau daca tot il iubesti atit si ti-a placut la benone spunele adevaru la baieti de ce ai plecat ce viata ai dus acolo da spune sincer asfel are sa isi faca o idee si vad ei daca risca sau nu dar am mai spuso eu la un comentari si am dat sfat ca eu nici la cel mai al dracu dusman al meu nu iasi da un asa sfat sa mearga bip la lazar
  6. da alex 25 asa este nu ai spus nici o minciuna ci din contra mai sunt bile negre de adaugat. sfatul meu pt. toti ca macar sunt tentati sa incerce la ei este : nu o faceti ca o sa regretati amarnic am luat leapsa pe pielea mea nu doresc nici la dusmani mei sa ia asa leapsa cine vrea mai multe detali sa ma caute pe PM sau pe id de mess.
  7. maryan

    De ce?

    urit din partea lui daca a facut asa.
  8. maryan

    Atestate pe fals

    na ca te-ai gasit tu vasylyka007 sa ciripesti si sa comentezi aiurea in targ ce sa faci si tu. crezi ca daca comentezi ca ai facut si ai dres ai sa sckimbi tu ceva in romanica?
  9. stai calm nicu83 ca nici cu amprentele si descrierea care se face chip statura haine etc.luate nu vor sa faca cercetari. exe.(miau spart acu 3 ani masina in mamaia si iam adus pe politai la fata locului bine inteles cu certurile de rigoare la tel. cind au venit au luat amprente de fata cu mine leam aratat si surupelnita care au folosito la spargerea geamului si amprenta (urmele) de la incaltarile hotului simulte alte dovezi dar tot nimic nu au facut) asfel ca nici acum dupa 3 ani ei nu au gasit hotu de cite ori iam sunat mi-au zis ca nu au descoperit nimic si ca va suna ei cind va fi gata ancketa. asa ca cemai pe deal pe vale ca la noi politia nu munceste si undeva poate ai doare de siguranta cetateanului.
  10. daca era afara si-o fura mai rau. pt toata stirea da clik si nu va mai minunati gen likka sau driver http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/exclusiv-sofer-de-tir-imobilizat-cu-gaze-lacrimogene-94296/
  11. maryan

    tester auto...

    dute la reprezentanta ca iti spun aia tot ce vrei despre ea km sasiu etc. tot
  12. maryan

    Facebook

    http://www.facebook.com/maryan.floryan#
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.