Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lascarica72

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lascarica72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutari! As ruga un coleg de la Bring sa ma sune la 0723992361. Am fost sunat din Slovacia si tre sa plec joi. As dori sa aflu ceva informatii. Multumesc!
  2. Nu angajeaza fara experienta! Oricum cand ajungi in Belgia la Battice trebuie sa sustii o proba practica cu camionul, agatat, dezgatat, dat cu spatele intre 2 remorci sau camioane si apoi, daca treci, proba de condus prin oras cam 5 km. Problema e ca cel care decide daca ai trecut este belgian si am observat ca nu prea ii are la inima pe romani. Pica din motive doar de el intelese. Asta pot sa confirme colegii care au fost pe la Battice. In fiecare saptamana ajung acolo multi soferi dar din 6 sositi 5 sau 6 se intorc. Am auzit chiar si de om cu anu buni de soferie in spate care a picat fara sa stie de ce. Incet, incet romanii cred ca vor disparea de acolo. Oricum sunt destui despre care stiu sigur ca au inceput sa caute alte firme si sa plece de la SKIPTRANS sau JOST cum vreti, din cauza banilor fff putini. Un exemplu este colegul care a postat mai sus.
  3. Salutari! As ruga colegii care cunosc, sa scrie ceva nume de firme care efectueaza transport containere. Bineinteles daca este posibil si cu date de contact. Acelasi lucru pentru firme care transporta cisterne, ADR sau alimentare. Nu conteaza daca au sau nu sediu in Romania, Cehia, Slovacia, Belgia, etc... Drumuri bune!
  4. GENERAL AUTO si PETRONIC TRANSPORT sunt firme ale acelorași basarabeni. Sfatul meu e sa stați departe de ei. Am fost angajat la ei și știu.
  5. Salutare! AM tot citit topicuri legate de telefonie si internet, dar pana la urma am ametit! As vrea sa facem un topic in care sa spunem clar, fara alte comentarii, care ar fi retele bune pt fiecare tara din Europa, la telefonie spre tara sau la internet mobil pe laptop, cu modem USB. Normal ca excludem eventualele retele free din parcari. De ex voi incepe cu ce stiu eu. Practic! In Anglia se poate folosi: - Lebara pt telefonie spre fix cu 2 penny pe minut. Am auzit ca merge si reteaua O2 dar am incercat si m-a jumulit la banuti. - 3 pt internet, 15 pounds pt 3G, valabil 30 zile. Pt Belgia, telefonie, Lyca Mobile. Trebuie activata tara catre care vrei sa vorbesti ieftin pe site-ul Lyca.be. Coste 19 centi apelul si 1 cent pe minut pe fix. Deci pt 20 minute vorbite dai 39 centi.
  6. O intrebare pentru cei care lucreaza sau au lucrat la Skiptrans! Se respecta perioadele de plecat acasa, daca soliciti plecarea in concediu se rezolva sau te amana cat se poate? Cum sunt in realitate camioanele (la dotari si la funtionare), se dau echipamente de protectie? SI alte chestii care tin de viata si confortul soferului, nu numai de serviciu!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.