Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

forumistu'

Members
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

forumistu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nici macar nu am vazut tichetele dar daca e vorba de ghicit numere la bingo... Probabil ai pauza 24 recuperata pana la 45 in spatamana in curs urmata de o noua pauza de 24 in saptamana 2.Si tu sustii ca e legal iar eu am anumite rezerve dar nu ma contrazic cu profanii sacri ai acestui forum.
  2. Pai sa ti faca de Olanda si nu vor fi probleme,daca nu vrea,ceva imi spune ca acel camion are alta provenienta,de exemplu Spania,care sunt destul de usor de depistat si e bine sa fie evitate stiind faptul ca au dat rar magnetul jos...Cam greu daca nu imposibil cu varianta Austria,cele albastre sunt numere de service,le primesti doar de la o firma austriaca... Cele galbene de Germania nu sunt valabile,cele rosii nu le poti primi fara Tuv. Numere de Belgia iar nu primesti fara inspectie pentru vanzare...
  3. Un autocar de la saiz cred ca face chiar mai mult!
  4. Nu e nicio chichita e doar o poveste de parcare. Unde ai vazut tu coloane de masini oprite lafiecare intrare in tara ca sa butoneze soferii tahografele? Sunt si granite unde nici macar nu ai unde opri,ce faci?opresti pe banda de urgenta?sau mai mergi 50 km in " ilegalitate"? E grav daca te lauzi cu atatia ani de condus si nu cu lsti un lucru elementar.
  5. Referitor la 3 axe pe cap tractor,se folosesc mai mult in Nl si GB pentru a putea merge cu 44T fara depasire de masa pe motrica. Daca la plata autostrazilor nu e diferenta,ia in calcul ca masina e un pic mai grea si ai rezervoare mult mai mici,ceea ce poate fi un dezavantaj major functie de tipul de curse efectuat,deci nu e pentru distante lungi.Si nu uita ca sunt 2 anvelope in plus,care se uzeaza mai greu dar totusi sunt o cheltuiala in plus. Volvo e Volvo dar e foarte scump!Si pretul primit pe km e acelasi indiferent ca e Renault sau Kenworth.
  6. Cel mai bine te adresezi ISCTR ului,cred ca ai avea nevoie de o licenta pt transport in interes propriu. Foaie de concediu pentru masina inmatriculata pe persoana fizica,eliberata de cine,domnule moderator? Vezi daca este posibil sa ii faci detarare,intreaba la RAR,asta te-ar scuti de toate bataile de cap.
  7. Nu ma dau lovit,stai linistit,unii muncesc si sambata! Doar ca,in calitate de simplu user nu imi permit sa fiu offtopic. Deci,care e legatura intre condusul in echipaj si schimbarea masinii,tichetul tau,tichetele mele si numerele de la bingo din saptamana 45¿
  8. Cauta un model hybrid de la Avermedia sau Leadtek,lasa chinezismele
  9. Antena-receiver-tv tuner,de preferat pe usb Pentru alimentare ai nevoie de un invertor de preferinta de 24V si sa scrie pe el macar 300W
  10. Cand prin net mai bun voi face upload la cateva buletine de control primite de la francezi,cred ca mai am si vreo 2 bonuri semnate si unul de la control Douane din Belgia.Toate fara nicio amenda!Si am si cate 5 descarcari prin Anglia si deseori ajung la 90 de ore pe 2 saptamani!Doar ca nu e topicul potrivit... In 11 noiembrie a fost Ziua Armistitiului si am sarbatorit,il voi posta pe cel de maine.
  11. Stai jos,ai 2 ! Am spus condus la 15 ore si nu de 15 ore. Sambata,duminica,luni,marti condus cate 10 ore in fiecare zi.E 100000000 % LEGAL !
  12. Nu i-am pacalit,moralistule! Aceasta scapare a fost observata dar e ceva atat de banal incat nu a meritat nici macar vreo intrebare suplimentara,daramite amenda. Si lasati-ma cu ungurii vostri,poa' sa dea ei ce amenda vor,instanta va hotari daca a fost legala sau nu. Sunt satul de soferi fricosi care nu conduc la 15 ore lunea si in zilele de post,nu conduc 4 zile consecutiv cate 10 ore,nu fac 3 pauze consecutive de 9 ore si lista poate continua.Si apoi se oftica ca ii atentioneaza patronul,ca el e sofer de 30 de ani si stie mai bine,doar daca ramane fara semnal la gps incepe sa planga.
  13. Ba este o reclama proasta!Mai ales ca e scrisa de cineva abia inregistrat care are 3 posturi identice.La foarte multe pensiuni esti servit cu una mica din partea casei.Asta nu inseamna baut gratis cu patronul,e doar un gest simbolic.
  14. Degeaba, pe card apare timpul (când și durata) conducerii în echipaj, iar lipsa pauzei de după e cu bani. Mulți bani. Pe card apare 4:30 timp la dispozitie efectuat in alta masina in slotul 2 din tahograf!!!Ceea ce nu e ilegal. Mai lasati forumul si jocurile pe calculator si apucati va de condus,in practica softul de control nu depisteaza nimic ilegal. Am fost oprit si aveam o "pauza" de 11 ore pe ciocanele.Dupa unii de aici ar trebui sa fiu decapitat,in realitate nici macar nu am fost intrebat ce si cum... Si doresc tuturor amenzi luate pentru program cate am luat eu,adica zero!
  15. 1500 depaseste leasingul unui frig nou!!De unde mai iesiti fratilor cu preturile astea?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.