Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lexus72

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

lexus72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut baeti. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa ma angajez la vreo firma spaniola pe tir, am permis spaniol cu toate categoriile tacograf digital CAP. inafara de categoría D. Vorbesc spaniola portuguesa si rusa toate la perfectie. Experienta mare nu am decit aproape un an, stiu ca e cam problema sa te angajez cu putina experienta dar daca se gaseste un om bun si pune cuvint se poate de gasit cite ceva. comentariu eliminat . Accept si in echipaj. Scrietimi pe adresa alexeispain@yahoo.com. ai fost rugat aseara la subiectul trota sa renunti la bisnita ,vei fi restrictionat pentru 30 zile
  2. Salut baeti ma poate cineva ajuta si pe mine sa ma angajez la vreo firma de transport din spania . Experienta am aproape un an toate as ctele necesare le am sint spaniole . Sint deacord si ca al doilea sofer in echipaj mai drept zis. comentariu eliminat Scrietim pe email alexeispain@yahoo.com. aici nu se face bisnita , respecta o regula morala a forumului , la urmatoarea abatere ai interdictie fara drept de apel !!
  3. Salut fratilor imi spune cineva si mie despre firma spaniola Prima Frio
  4. Salut la toti. E posibil ca o sa plec sa lucrez sofer pe tir in germania la aprovizionarea magazinelor. Imi spune cineva cum e de complicat acest lucru. Plus la asta nu prea am practica dar sint opersoana optimista si sper sa fie bine.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.