Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ShAdE

Members
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

ShAdE a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 20 2016

ShAdE a avut cel mai apreciat conținut!

Despre ShAdE

  • Dată Naștere 03/23/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.unrealgamers.org/forum

Profile Information

  • Locatia:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ShAdE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație Comunitate

  1. Sa raspundem concret si la subiect: Perioada de lucru - 2 luni jumate cu 2 saptamani concediu(in luna in care lucram 2 saptamani se platesc km facuti + salariul pe tara) Salariu - Campania mare: de pe 1 Noiembrie pana pe 1 Iunie 1500 euro + 946 ron titularul si 6/7/8 centi/km ajutorul(depinde la cat a fost incadrat dupa ce a dat proba de lucru) + 946 ron Campania mica: - de pe 1 Iunie pana pe 1 Noiembrie 1300 euro + 946 ron titularul si 6/7/8 centi/km ajutorul(depinde la cat a fost incadrat dupa ce a dat proba de lucru) + 946 ron Se pleaca din tara cu camionul, avionul sau cu duba(daca se preia camionul in Ungaria). Salariul in acte este de 1300 ron, dupa ce se platesc darile la stat, diferenta(946ron) se plateste soferului. Dupa fiecare contract ajutorul daca doreste da din nou proba de lucru si daca a progresat fata de ultima proba trece la alta grila de salarizare(de la 6 la 7, de la 7 la 8, si dupa titular daca doreste) Se face transport in toata Europa: Norvegia, Suedia, Danemarca, Anglia, Benelux, Germania, Franta, Italia, Portugalia, Cehia, Polonia, Slovenia, Slovacia, Grecia, Croatia, si curse mai putine spre Romania, Ungaria si Bulgaria(putine dar sunt). Camioane Volvo FH de la euro 4 la euro 6 dotate cu Qualcomm si clima de stationare.
  2. Pai asa este. Nu zic ca e firma perfecta(nu cred ca exista firma perfecta, sau daca exista nu va ramane asa pentru mult timp), dar sa incercam sa privim lucrurile din ambele perspective. Pe aceeasi tema mai adaugam urmatoarele exemple: echipaj, cursa rapida, facem pauza de 9h pe Germania dar.... nu plecam dupa 9h si stam acolo 20 de ore pe motiv ca nu avem Toll Collect(aparatul) montat pe masina(camion nou, de aceea inca nu are montat aparatul) si suntem prea timizi sa folosim cardul Toll Collect sau UTA ca sa cumparam noi taxele pe Germania. Alt artist era nemultumit ca el nu pleaca sa se situeze la locul incarcarii la 01:00h dimineata(dupa ce facuse pauza de 11h). El credea ca se munceste doar ziua, ce firma neserioasa este Carrionul ca pune soferii sa conduca si noaptea, noaptea e pentru dormit nu pentru condus, si asa si-a dat demisia dupa 1 saptamana de munca. Altul se chinuie 3 ore sa gaseasca depozitul de la a 2-a incarcare(situat la 21 km de 1 depozit, si i s-au dat coordonatele exacte de la depozit) si se apuca si injura si face scandal ca lui nu i s-au dat coordonate care sa il duca la depozit pe drum de camioane si ca GPS-ul il baga tot pe 7,5T. Se mai si lauda pe parcare cat e el de rau si ce scandal le-a facut la dispeceri. Unii nemultumiti ca stau pe parcare, altii nemultumiti ca le dai de munca si nu fac fata. Niciodata nu o sa poti sa ii multumesti pe toti. Si eu am avut destule divergente, cu dispeceri, cu angajatii depozitelor, cu perioadele de vacanta, cu n diferite motive. Si eu am gresit, si ei gresesc, suntem oameni pana la urma. Pentru orice am facut, atat pot spune ca nu am platit nici un cent din buzunarul meu. Restul e can-can. Doamne ajuta si drumuri bune la toti colegii si Sarbatori fericite! oriunde ne-am afla.
  3. Cateva lucruri de corectat la cele spuse mai sus: 1500/luna x 2,5 luni = 3750 euro nu 1500. Bucatari si ospatari deveniti soferi peste noapte, care nici cu coordonate nu gasesc firmele si intarzie la incarcari sau descarcari(majoritatea presupusi titulari care stiu cu ce se mananca soferia), nu sunt in stare sa respecte o ruta data mura-n gura, pierd CMR-urile de la incarcare la descarcare, nu asigura marfa de la o descarcare la alta si cand ajung la depozit au 3-4 paleti rasturnati pe care tot firma ii plateste, nu i se imputa artistului, nu stiu ca amplitudinea in echipaj e de 21 de ore si ei merg pana la 27 de ore, distrug o baza noua in 2 luni(fura para de la dus, incurca bideul cu wc-ul, unii chiar daca au wc la 15m de camion isi fac nevoile tot in spatele vagonului pe beton la 30 de grade ca doar miroase frumos), nu asista la incarcari/descarcari, nu iau temperatura la marfa cand fac un transport cu temperatura, isi uita barile/chingile la depozite, se baga pe 3,5 tone si vine Grua si se plateste 700 euro pentru ca is mari artisti la volan. Si mai pot continua cat vrei tu. Nemultumiti si flamanzi o sa fie tot timpul, dar sa spunem tot adevarul daca e sa dam cartile pe fata. Nu beneficiez de nici un procent sau marire de salariu pentru cele spuse, doar ca nu imi place ca toti "soferasii" care nu au reusit sa aiba o relatie productiva cu firma(de pe urma careia imi platesc facturile din 2011), sa vina si sa arunce cu noroi in stanga si dreapta. Pentru titulari s-au marit salariile, sunt 2 campanii(inalta si joasa): INALTA 1 Noiembrie - 1 Iunie titularul are 1700 euro/luna indiferent de km, si campania joasa 1 Iunie - 1 noiembrie a ramas 1500 euro/luna indiferent de km. Cat despre ajutoare si diferentele de salar stiu doar capurile de pod, parapetii, si remorcile colegilor de ce este diferenta asta(nu ma crezi? Spune-le acestor stimabili colegi cate camioane noi sunt facute praf in baza din Montornes de presupusii soferi/ajutoare) Si eu sa fiu patron nu ridic statuie dupa asa prestatie. Si totusi firma le-a dat alt camion sa il faca dauna totala, nu i-a dat afara. Interesant nu? Cand se ofera conditii care nu va convin NU acceptati, simplu. Nu are rost sa vii aici sa faci pe nedreptatitul, vatamatul.(Nu e Teo Show) Si daca tot iti spui oful, spune toata povestea....
  4. A58 in apropiere de Tilburg Olanda, dupa iesirea 10 prima benzinarie.
  5. Mai rar, dar se mai intampla si minuni. Bravo lor.
  6. ShAdE

    La Multi ani Calin!

    La multi ani cu sanatate, sa ne traiesti 1000 de ani fara reparatii. Drumuri line oriunde ai merge.
  7. La volan muzica, tutun cat cuprinde, cafea si energizante. Pe parcare depinde de pauza, la 24 sau 45 mai merge cate un film, mai facem cate o ciorba, un gratar, servim cate o bere rece, mai cate un fotbal scurt daca este unde si cu cine. Si in rest asfalt incins sub roti . Drumuri bune la toti colegii.
  8. Vorbeam mai devreme de Elvetia, uite ca in seara asta exact in Elvetia plec. Ms colegu Spetsnaz cand am citit randurile de mai sus ai reusit sa ma binedispui pentru o noapte intreaga de pedalat.
  9. Wow, inseaman ca tu lucrezi pe bani grei colegule. Restul muritorilor de rand tot la butelie am ramas, bidoane de apa pentru gatit si spalat vase, cumparaturi de la diferite supermarketuri si alte chestii de genu. O mica intrebare totusi, si in Elvetia tot in peco-restaurant mananci? 32 de euro o portie de cartofi prajiti cu un gratar? Se mai fac angajari colegu la fima unde lucrezi? Dupa un calcul rapid tu castigi lejer peste 2000-2200 euro pe luna. Si pe langa asta sa nu uitam de fetite, sau de copii, familie. Multi fac meseria asta din pasiune, de nevoie de bani, tu din ce spui vad ca o faci ca iti place sa traiesti pe cabina colegu. Daca am ofensat pe cineva imi cer scuze, nu a fost cu intentie, este doar parerea mea proprie si personala.
  10. Cam asta ar fi activitatea mea pana pe data de 2. Precizez ca pana pe data de 28.11.2012 am lucrat in echipaj, si din 28 lucrez singur. In data de 30.11.2012 am intrerupt pauza de 24 de h ca sa fac vama. [img width=533 height=400]http://photobase.ro/di-Q7YO.jpg [img width=533 height=400]http://photobase.ro/di-QB5R.jpg [img width=533 height=400]http://photobase.ro/di-1R2W.jpg [img width=533 height=400]http://photobase.ro/di-74ZL.jpg Acum sa vedem ce zice juriul. Oricum bafta tuturor.
  11. Sa facem reclama la forumul soferii.ro. Am spus asta si in mesajul initial. Sa aducem mai multi utilizatori pe forum. Cam asta ar fi ideea.
  12. Buna ziua stimabililor, ma gandeam cum sa facem mai multa reclama la forum si am gasit 2 moduri pentru platforma SMF care adauga un buton de LIKE in posturile noastre pe forum. Avand in vedere ca majoritatea avem cont pe facebook, daca apasam acest buton, subiectul apare postat pe peretele nostru pe Facebook cu link spre subiectul in cauza. O sa las si linkurile de download la moduri(sper sa nu se considere reclama). Modurile sunt compatibile cu versiunile 2.0 ale platformei SMF. 1.Facebook Like Mod 2.Facebook Like Button
  13. ShAdE

    New Volvo ....foto spion !!!

    Mie mi se pare ca e superb. Si cabina mai mare cu 1m cub.... Si e Volvo.... :P
  14. Doar prin viu grai la un pahar de vorba pe parcare
  15. gogu m-a adus si pe mine pe soferii.ro. Pot sa spun ca este un forum bine structurat, cu categorii utile si continut generos. Si retardat sa fi si tot te alegi cu ceva dupa ce ai citit forumul. In rest drumuri bune si fara evenimente.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.