Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

traveller

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre traveller

  • Dată Naștere 12/19/1977

Profile Information

  • Locatia:
    targu lapus

Contact Methods

  • Yahoo
    traveller

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

traveller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna colegii! Ce se stie despre Mistral Logistics din Arad? Am vorbit cu ei, teoretic sunt de acord sa lucrez o luna cu o luna. Nu am info despre ei, decat ca au niste Daf euro 5 galbene. As aprecia daca ma puteti ajuta. Si cu eventuale sugestii despre program flexibil asemanator si la alte firme(prelata, frig, cargo). Multumesc
  2. Reining Transport Kft, societate olandezo-maghiara, nota 3. Daca nu mergi cu cadoul acolo unde trebuie, primesti numai jeguri de camioane. Dispecerii in general, neprofesionisti, superiori si aroganti(capusele din Ungaria).Poate ca merita o nota mai mare, dar sunt extrem de suparat pe ei. Se pune accent pe birocratie, si nu pe parcul auto.
  3. Buna, As dori sa aflu cam pe unde poti spala in Uk, singurul loc pe care il stiu e la Immingham, langa parcarea gratuita din oras, dar e mai putin practic, caci poti spala doar daca stai 2 zile, in prima zi le predai, iar a doua zi ti le aduce curate. Multumesc anticipat colegilor care imi pot vinde un pont ori mai multe... PS. La POPLAR 2000, langa Warrington, este masina de spalat?
  4. La KST am facut munca de detectiv anul trecut ca sa-i gasesc. Am gasit in final apartamentul, dar pe ocupantii lui niciodata. S-a mai schimbat ceva? Cum pot sa dau de ei? Banii sunt ok?Multumesc! Drumuri bune...
  5. Blomquist zic eu, nu merita mai mult de 8. Intr-adevar, se poate castiga peste 2000. Eu de la inceputul anului am reusit intr-o singura luna peste 1700, in rest cam 1550, media de 8000 km pe luna la DHL. Un punct pica din start pentru cabinele mici, iar un altul pentru service, care, cuprinzand si cauciucurile, nu mi se pare stralucit. Apropos, nu stiu sigur, dar am auzit din mai multe surse ca se poarta "sacosa" pe la birou in Slovacia sau chiar la speditii. Asa poti, probabil sa-ti selectezi un salar de 2000...O firma ok pentru vremurile astea "crizate".
  6. Nu era vorba de a fi sfant ci de a fi cinstit si de a te apropia cat de cat de modelul omului european, care isi castiga painea prin munca, nu prin furtisaguri si smecherii. Unii bat lumea in lung si lat toata viata, si tot cu mentalitate de cioban raman. Asa cum " alti "strica imaginea tarii, asa isi au si soferii rolul lor, si schimbarile din firme sunt influentate de comportamentul lor. Tot respectul pentru soferii cinstiti si corecti! Matale m-ai ACUZAT ca ma cred sfant, dar nu-i nimic, te invat azi un cuvant: CINSTE -Calitate morala si sentiment al demnitatii, dreptatii si constiinciozitatii, care servesc drept calauza in conduita omului.(sursa DEX online); eu ii mai spun FAIR PLAY.
  7. ...da, in ziua de azi e la moda sa fii smecher, si , indiferent de cat castigi, trebuie musai sa si "profiti" cumva de pe urma celui care iti da un loc de munca. Am lucrat pentru 1800 euro fix la o companie, si totusi aveam colegi care nu se multumeau cu asta. Trebuia sa "compenseze" cumva nervii si stresul inerente meseriei... In alta ordine de idei, cand incerci sa afli ceva de pe un forum, dai de tot felul de pareri si verdicte categorice ale unor oameni, care de multe ori sunt eronate si nu oglindesc realitatea. Daca, de exemplu, ma intereseaza o firma, si gasesc doar cateva postari ale unora "frustrati" care nu si-au facut al 13-lea salariu prin metode ...neortodoxe, atunci iau o decizie gresita. Caut de lucru! Experienta pe 22 tone 6 ani, mai mult pe comunitate. Vreau sa lucrez numai la program(aici se intelege STRICT la program), fara alte povesti si promisiuni. Nu ma intereseaza in mod deosebit banii(sa fie un pic peste 1000 euro) dar caut liniste si respect. ps. nu-mi trebuie nici un ac din ce nu-i al meu! Multumesc anticipat celui care-mi va da o informatie buna.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.