Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

oslo 65

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

oslo 65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Doamna Mariana Varga cauta firme si persoane serioase dar intrebarea este : Oare Mariana Varga este serioasa? Aceasta este si intrebarea care mi-am pus-o atunci cand am colaborat cu ea in 2013 , raspunsul este : Este o persoana total neserioasa care va va promite marea si sarea numai sa lucrati pentru ea . Preturile care va sunt afisate sunt numai pentru iesirile din Spania pentru retur in cazul meu au fost de 60-70 centi pe km plus ca la remorca mai platesti 1200 € si pentru dispecerizare inca 300€ asa ca fa un calcul si sa vezi cum iesi aproape la zero.
  2. oslo 65

    Volvo 480-500

    Am condus ambele modele pot sa spun ca am fost mai multumit de cel de 500 (frana de motor mai buna VEB+ si consuma cu un litru mai putin)
  3. In tara in care totul este posibil ce sa te mai miri. Drumuri ca si in Congo si cerinte ca si in Elvetia asta ne e tara
  4. Imi este rusine colegu' ca sunt roman. vrei sa lucrezi cinstit si in schimb primesti teapa asta iti este rasplata de la compatriotul tau. numai in felul asta ne putem pazi de tepe.ex. firma care vrea numai sa te ajute ea nu ia comision nu ia nimic ceea ce te duce cu gandul cum supravietuiueste ?
  5. daca nu incasezi nici un fel de comision din ce traiesti ?? esti cumva firma nonprofit??? aceste anunturi ar trebui sa suna asa Roman stabilit in Spania doresc sa ' fraieresc" alt roman. RUSINEEE !!!!
  6. in regiunea Valencia (Castellon, Gandia ) au aparut niste firme care lucreaza cu Primafrio aceste firme vin cu niste anunturi care la prima vedere par a fi ireale (1,2 - 1,3 euro pentru urcare din spania iar pentru coborare 0,90-1 euro) dar toata treaba sta in felul urmator (cazul meu) ajungi la ei primesti carduri de motorina si peaje automate faci prima cursa lasi C M R urile si pleci in a doua cursa. Cand te intorci iti va spune ca bani pe prima cursa intarzie vreo 1-2 zile din cauza tranzactiei intre banci si asa pleci in a treia cursa fara sa iei nici un euro. Cand vrei sa pleci de la ei si ii anunti ca vrei acest lucru te vei gasi cu carduri blocate. toti spun ca au nevoie de tragatori si promit marea si sarea dar daca ii asa de bine la firma lor de ce sunt in cautare. postez acest anunt pt ca asa am patit cu ei
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.