Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cabbie99

Members
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

cabbie99 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 22 2019

cabbie99 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre cabbie99

  • Dată Naștere 02/10/1978

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Deutschland

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cabbie99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație Comunitate

  1. Buna seara, Pentru ca in ultimul timp au aparut fel si fel de angajatori/intermediari care va promit locuri de munca in Germania mai mult sau mai putin legale,incerc in limita timpului meu liber sa va ajut cu orice informatie va este necesara,legata de viitorul loc de munca,legitimitatea lui sau nu.Va doresc drumuri bune!
  2. Salut colegu' , sunt un baiat din Bacau si as vrea sa te intreb daca tu lucrezi pe cisterna , eu am primit o oferta de munca din partea celor de la lanfer logistik wauters din Belgia , am discutat cu Dl Maxim si cu coordonatorul belgian Mr. Dirk ,acestia mi-au comunicat faptul ca voi fi in perioada de training 3 saptamani timp in care sunt platit normal , este greu pe cisterna cu acomodarea sau cu intocmirea actelor ? iti trebuie un pic de conditie fizica la manipluarea furtunelor ? eu am experienta pe camion 19 tone Iveco Eurocargo in curierat , imi va fi dificil sa ma acomodez ? Poate ma poti ajuta cu un sfat te rog, deoarece oferta mi se pare tentanta decat la prelata , acolo iti trebuie muschi si eu am o constitutie cam atletica de fel . O zi buna si drumuri bune.

    1. cabbie99

      cabbie99

      Sunt multe tipuri de cisterna.Nu cunosc firma aceasta desi am vazut de cateva ori cisternele lor pe autostrada.Am impresia ca nu cară ADR cu ele.Referitor la furtune nu stiu ce sa sfat sa-ti dau :).Nu am muncit si nici nu am sa muncesc vreodata la prelata.Cisterna este pentru boieri.

  3. Tare asta cu vamesa tanara care a cerut CMR si reversul medaliei oferit de vamesul mai invarsta care a confirmat ca nu-ti trebuie.Dovada ca in Romania culoarea neagra este discutabil si roz
  4. Nu este infractiune este cel mult contraventie
  5. Repet la ultima intalnire cu reprezentantul BAG master driver-ul nostru ne-a comunicat ca Politia si BAG-ul nu au competenta pe aceasta pauza ea fiind sanctionata prin ministerul muncii la un eventual control sau fereasca D-zeu accident.Cico are dreptate.
  6. Pauza de minim 30 de minute de la inceperea programului este obligatorie din punct de vedere juridic dar asta nu creeaza efecte in fata politiei sau a BAG-ului in cazul meu.Incerc cat de cat sa o respect desi sunt situatii care impune neefectuarea ei.
  7. Hahahahaha ce bandit e Heiko.Inca vaneaza.....posibil sa te duca la baza din Nossen unde au si atelier mecanic dar germana inveti in doua luni suficient cat sa ceri hartie igienica de la magazin.Acum 2 ani aveau 3 copii romani care lucrau in atelier dar aveau tot asigurat,cazare,masa si scoala.
  8. Heiko este un om ok,insa de la interviu sau prima intalnire iti ascunde lucruri importante.Sa va fie foarte clar:nu conteaza la ce firma lucrati,Mayer,Edeka,Rewe,etc. pe frig este de munca.Pentru cei care nu sunt invatati cu munca grea in speta Mayer nu aplicati aiurea.Va cheltuiti banii in zadar.Si Bughi sa-ti fie de inteles ca Meyer prefera romani,polonezi,unguri pentru ca niciodata nu-i va platii ca pe nemti.Apropo daca nu stiai nemtii au la Mayer 14 euro pe ora brut.Iar romanii 1700 net lunar .De aici poti trage concluziile.
  9. Nu,nu,nu la ITM direct la Parchet cu plangere penala.
  10. In princiupiu neamtul da amenda atunci cand ceva este in neregula.Respectati perioada de condus,pauzele facute corect si se vor purta cu voi cu manusi.Nu cer mai mult,decat atat.Program corect si pauze corecte.Restul e cancan.
  11. Cand a auzit de complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani va roaga sa-i inchideti contul.Hmmm....ciudat nu?
  12. Toate acestea se intampla cand nu stiti sa va negociati ceea ce vreti ca soferi sau ceea ce doriti ca intermediari.
  13. Gata problema a fost rezolvata.Au sosit noile cisterne cu tahografe care atunci cand opresti motorul sare singur pe patratel.Nu-i nimic.Apasam cu degetul pana apar ciocanele .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.