Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

wolverine

Members
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wolverine

  • Dată Naștere 01/15/1973

Profile Information

  • Locatia:
    suceava

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

wolverine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Frateeeee,e Ucraina,noi avem pretentia ca suntem in UE.Nu cred ca in UE mai sunt drumuri asa proaste ca la noi.Nu spun ca sunt peste tot perfecte ca mai gasesti si la ei drumuri proaste dar nu ne intrec sub nici o forma.
  2. Numai tu intelegi ce ai vrut sa spui,eu nu am inteles nimic.
  3. Spune-mi si mie te rog ce fel de parcare cu spatele te-a pus sa faci pt ca pe mine m-a picat la cea de a doua,ca prima mi-a iesit fara probleme dar am gafat-o pe cea din lateral intre jaloane.
  4. Colegule,daca stii mai bine decat mine ce fac este problema ta dar eu am dat testul pe data de 13 02 2013 la ora 09 30,pe un Iveco automat alb,trailerul era cu prelata albastra,ce mai vrei sa-ti spun?Crezi ca nu am altceva de facut decat sa postez abureli pe aici?Ca nu am luat...asta e ,felicitari pt ca ai reusit si drumuri faine iti doresc.
  5. Asta nu e teapa.Chiar recruteaza pt Kim Johansen,numai ca cer comision si daca nu iei testul de la Greve adio bani plus cheltuiala dus intors din Danemarca.Eu tocmai am patit-o si m-am intors cu coada intre picioare si o gaura frumusica in buget,asa ca atentie cum puneti problema.
  6. Colegule crede-ma ca am incercat,dar respectivul era suparat ca a trebuit sa examineze oameni miercuri ca chipurile noi trebuia sa venim joi si cred ca a fost deranjat de la alte treburi pt ca miercuri nimeni nu a trecut testul,si daca m-ar fi lasat inca odata reuseam sigur dar nici nu a vrut sa auda si cred ca ai drepate (ca mi-au spus si alti soferi de la Kim) nu aveau nevoie de soferi la momentul respectiv pt ca nu a avut ce sa-mi reproseze nici la cuplarea trailerului,nici la mersul pe stradute,nici pe autostrada si nici la parcarea cu spatele,dar m-a prins putin la parcarea din lateral cu spatele si nu a mai vrut sa stea la discutii,si astea nu le spun de la mine ca au vazut destui soferi care erau in curte si chiar s-au mirat ca nu am fost acceptat doar pt atata lucru.Asta e viata,mergem inite dar sa nu mai aud de Kim.Drumuri faine la toata lumea.
  7. Are dreptate colegul,eu tocmai m-am intors de la Greve,unde am dat testul si nu am fost admis pentru ca nu am reusit o parcare la 90 de grade din prima,eu nefiind pregatit pt asa ceva si din cate stiu nici nu a fost asa ceva la teste pana acum(daca gresesc cu ceva imi cer scuze).A fost ok cuplarea trailerului conducerea pe stradute,curbe, autostrada,parcarea cu spatele si cand m-am dat jos sa decuplez,mustaciosul imi face semn sa scot TIRul si sa-l,parchez cu spatele din unghi de 90,am virat stanga prea tare si m-a dat jos de la volan si m-au trimis acasa.Asta e,mai am de invatat.Am postat acest lucru pt cei care nu stiu la ce sa se astepte la Greve si sa nu faca o excursie pe bani proprii pana in Danemarca si inapoi.Drumuri faine la toata lumea.
  8. Acum domnul moderator schimba subiectul dar nu recunoaste ca a gresit facand misto de un biet incepator care a pus o simpla intrebare.No comment,asta e romanul.
  9. Pe cand o traducere la ce ai scris?Ca nu se intelege ce vrei sa spui.
  10. Ai nevoie stricta de atestat pt marfa,dar daca vrei poti sa-ti iei si atestat ADR pt ca a inceput sa se ceara tot mai des si facultativ atestat pt agabaritic.Pe mine m-au costat atestatul de marfa si ADR-ul plus cardul cam 1500 de ron.Acuma depinde cu cine le dai.Pot sa sse duca undeva in 2000 de lei.
  11. De avion low cost ai auzit?
  12. Bani ceruti inainte = TEAPA.Nu mai puneti botul la prostii de astea ca va frigeti.
  13. Numai un handicapat poate sa spuna asa ceva.Pai nu vrei sa fie anarhie?
  14. Guvis asta nu are curaj nici macar sa-si completeze profilul.Se vede ca e o placenta amarata de Bosanci.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.