Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ignat Paul

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ignat Paul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Eu as vrea scania dar este mai scump ca un volvo cu vreo 3000 euro.In unele curse vom fii 2 soferi deci cred ca vom face 15000 de km.nu stiti un scania R500 automat la 35000 d euro?multumesc pt sfaturi evita pe viitor sa scrii ca pe chat,iti voi elimina comentariile,citeste regulamentul pentru a intelege ce este si ce nu este acceptat pe acest forum
  2. Daca fac germania sau belgia fac cam 5 curse p luna,inseamna cam 3500 km la cursa dus -intors.se castiga bne la fiecare cursa,aproape 2000 euro.daca fac suedia cam 2 curse p luna,cam 12000 d km dus-intors.mirajul banilor ma fac sa-mi iau camion.o sa ma gandesc la ce mi-ai zis. adevarul ii ca se cam merita pt k se castiga bani frumosi.o sa ma gandesc la sfaturile tale.
  3. Buna ziua. Am o intrebare pt dumneavoastra: am 35000 d euro s nu stiu ce camion sa-mi iau(volvo,scania,daf).Vreau sa fac din spania spre italia,belgia,germania,suedia,tot timpul camionul va avea 40 t total.sunt nou in aceasta meserie si eu voi fii sofer.Ma intereseaza cea mai buna,economica si comfortabila.Daca puteti sa-mi ziceti si puterea la camion.Camionul va rula cam 15000 km p luna. Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.