Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

jupanu

Members
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jupanu

  • Dată Naștere 12/20/1965

Profile Information

  • Locatia:
    Sibiu

Contact Methods

  • Yahoo
    flori

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jupanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Salut colegii!azi am sunat la ARR centrala tel 0213121519,(cereti la certificari,atestari)si mi-au spus ca numai sapt. viitoare vor incepe sa proceseze cererile nici ei nu stiu cand vor incepe sa trimita cardurile,cica sa mai intreb si sapt.viitoare.Nu mai cred nimic .......... incompetenti pe banii nostri!
  2. Sunt in aceeasi situatie,fara card ADR nu am ce cauta la lucru in Germania.Angajatorul nu poate intelege situatia ca am ADR dar nu am card si asa pierd locul de munca si nimanui nu-i pasa de asta!M-au costat o gramada de bani deplasari la interviuri,rezidenta,ETC,si acum cand am permisul de munca in sfarsit nu pot sa incep lucru din cauza ca nu am cardul ADR!Repet "ticalosi de guvernanti"!
  3. Fratilor nu mai discutati in contradictoriu si nu va mai luati in balon degeaba!Am depus actele cu poza si noua taxa de 64 lei ,ADR se face pe card doar ca nu se stie cat mai dureaza fiindca nici ei nu stiu.In ceea ce priveste incompetenta ARR nu avem ce face si stiti de ce?Pentru ca nu avem un sindicat care sa ne reprezinte real si cu putere!
  4. Iveco stralis 500 Euro5 2011 medie 22to 30-32 la suta si trage la panta!
  5. Nu s-a primit nici o explicatie in cazul refuzului.In ceea ce priveste contractul,nu se face contract de munca ci o oferta de munca ce cuprinde si contractul cadru viitor,altfel nu se poate aplica pt. permisul de munca.
  6. Salut!Sunt si eu exact in aceeasi situatie,deja astept de 3 sapt.Anul trecut mi au respins cererea pt. permisul de munca fara nici o explicatie!Am inteles ca dureaza intre 4 si 6 sapt.
  7. Uite asa ajungem sa ne rezolvam problemele prin vecini!Inmatriculari la bulgari,atestate la moldoveni,permise la unguri,munca de multe ori sclavie goala la bogatii Europei si E.T.C.Tineti-o tot asa ticalosi de guvernanti de toate culorile politice!
  8. Daca vrei sa faci experienta pe banii tai si putini bani de la galex este ok.Daca nu pleci de acasa cu bani vei face foame,daca iti place sa fii curat(dusuri ,haine spalate)nu prea o sa ai timp,pentru cumparaturi de asemenea nu este timp.Banii se primesc dar cu intarzieri diferite chiar si doua luni,adica pentru ce ai muncit in martie o sa primesti putin avans dar putin si grosul sa zic asa in mai la inceput dar poate si la sfarsit.Soferii,cu mici exceptii,sunt desconsiderati,se trage de ei,dar tratati cu aroganta(ex.gabriela enache).In principiu lucrezi 3 luni cu 2 sapt. acasa dar tot timpul altii vor merge acasa la timp sau de sarbatori.Nu este concediu platit.Salariul pe tara se trage din diurna,prima zi cand incepi si ultima zi cand pleci acasa nu se platesc E.T.C.
  9. Sunt de acord cu Cezar,depinde de om daca este sociabil ca mine atunci merge mai bucuros in echipaj,daca este "urs" atunci evita.Totusi sunt de parere ca in doi totul se face mai usor si este mai placut,cu rezerva ca cei doi trebuie sa se asemene altfel poate fi chiar neplacut sau mai rau de nesuportat.
  10. Salutare colegi!Eu am avut noroc cu carul pentru ca un prieten adevarat,care pana la mine nu a mers in echipaj,M-a luat cu el si de pe opel astra am trecut direct pe iveco stralis 500 eco.Ce pot sa va spun este ca efortul lui a fost mare si il voi aprecia totdeauna.Acum imi permit sa dau un sfat incepatorilor.Incepeti sa invatati germana sau engleza sau alta limba necesara pe comunitate de la 01 ianuarie 2014 se deschide piata muncii in UE si la firmele germane cel putin sunt acceptati si incepatori care vor lucra cu colegi experimentati o luna doua.Asta este o practica nu o exceptie.Eu am fost acceptat de o firma germana si astept permisul de munca.Va avertizez doar sa nu "aburiti",ci sa spuneti din capul locului care este situatia reala,este o sansa mare pentru toti colegii nu numai pentru incepatori.Apropo!Eu asi lua un incepator cu mine,acum voi merge singur si in orice caz cu prima ocazie o sa-mi iau prietenul ce m-a ajutat cu mine!
  11. Salut pe toti colegii,care posteaza,unii afisand invidie si frustrare,altii mai constructiv,dand informatii utile.Da,este adevarat ca nemtii angajeaza soferi fara experienta.Eu am fost angajat la o firma din Heilbronn(Crist Spedition)dar din pacate doar pe hartie,fiindca dupa 6 saptamani de asteptare,centrala muncii din Duisburg mi-a refuzat permisul de munca.La angajare am spus ca nu am experienta dar mi s-a spus ca o sa merg cu unul experimentat si o sa invat pana si manevre daca o sa fie nevoie.Am avut nevoie de atestat,cazier judiciar si pasaport,card taho si limba germana pe care o cunosc foarte bine,nimic mai mult.Da sa nu uit Anmeldung,pe care l-am obtinut pe baza contractului de inchiriere de locuinta.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.