Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

claudiuadrianclaudiu

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

claudiuadrianclaudiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Pe baza Hotărâri Judecătorești, nu mi-au mai suspendat permisu iar la observații este scris numărul ei,dece trebuie să io mai duc odată acuma după 7 ani.Problema-i de unde să io mai duc acuma?
  2. La observaţii pe cazier se specifica ca in urma sentinţei am primit permisul inapoi deci politia cunoaste situatia. Poate trebuie un alt proces pentru stergerea observatilor.
  3. Astăzi am aflat pe pielea mea că deși câștigăm procesul cu poliția în cazierul auto apare fapta menționată. Deși după părerea mea tribunalul ma declarat nevinovat nu mi-a grațiat pedeapsa.
  4. Astăzi mi-am scos cazierul auto și am avut o mare surpriza. În anul 2007 am avut permisul ridicat în vederea suspendării deoarece în timp ce traversam calea ferată au pornit semnalele luminoase.În urma procesului s-a dovedit că nu a fost așa și că polițistul a pus un martor după ce am plecat noi de acolo. Prin urmare am primit permisul înapoi prin sentință judecătorească deci eu înțeleg că nu am fost vinovat. Totuși în cazier apare mențiunea că mi-a fost suspendat iar la observații se spune că a fost înapoiat prin sentință. Mie mi se pare normal să nu-mi apară în cazier pentru că tribunalul a admis ca sunt nevinovat, nu mia grațiat pedeapsa. Nu știu dacă la angajare cel care citește actele și vede mare scris suspendare permis mai stă să citească și observațiile din coloana alăturată. Deci respins. Și așa din cauza unui polițai tembel viitorul este compromis. Dacă cineva a mai avut această problemă și mă poate îndruma cum să o rezolv aștept răspunsuri. Mulțumesc.
  5. Salut. Ne poate spune cineva care și-a trimis dosarul, exact ce acte a pus în el.Dar nu Copy/Paste de prin anunțurile de pe site-uri.Mulțumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.