Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

n_m_c75

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre n_m_c75

  • Dată Naștere 01/26/1975

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    TEPU jud.GALATI

Contact Methods

  • Yahoo
    n_m_c75

n_m_c75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. n_m_c75

    IFPTR Raspunde

    salut am si eu o nelamurire„durată zilnică de condus”: durata totală de condus acumulată între sfârşitul unei perioade de repaus zilnic şi începutul următoarei perioade de repaus zilnic sau între o perioadă de repaus zilnic şi o perioadă de repaus săptămânal;e este legal ca sa o duc la 15 ore???!!.
  2. eu votez DA . ati uitat asta iarna cum stateati inzapeziti cum a oprit circulatia ca sa nu cheltuie bani cu dezapezirea ca nu aveau utilaje e.t.c,sa luat fara motiv de arafat omul care a infintat smurdu, dupa 8 anii nici un raspuns la cazul flota.........deci votez DA si la parlamentare si prezidentiale mai vedem. votati cu mintea nu cu inima.
  3. salut colegu intereseazate mai bine da eu stiu ca daca nu ai terminate 8 clase in romania nu poti da de permis .
  4. salut colegii ce stiti despre firma PARDOSA SPANIA cum platesc e.t.c........
  5. salut colegi ce stiti de firma HEINLOTH ROTH GERMANIA
  6. salut colegi un nou an bun si fara sifoane printre noi.ce tupeu ai dom.ursulet in fata conduceri de la trello cind batrinu daca mai traieste e SEFU in napoli spune ce comisioane iti baga contabilu cu te forteaza rafaelle daca esti la el sa dai in diagrama ce camion conduci si la ce firma ai mai lucrat sau esti adus in firma de claudiu?iar cel ce pune vorba pentru tine daca pleci sau faci o boacana ii opreste lui bani ce firma e asta???sa aveti drumuri bune.
  7. salut colegi firma este linga nuranberg loc.roth mersi si drumuri bune :P
  8. colegu cu 60 de euro are dreptate dar sa intrbe prieteni cum face frati umberto si tonino cind iti ceri drepturile program e.t.c.cum le fura din salariu cumnatu lor contabilu 50-100 de euro ca iti face o favoare baginduti banii pe card pentu familie.ce camioane conduc romani inafara de sifoane care mai prinde ite o scania buna.cit stai in garaj la reparati pauza de 45 sau ate probleme de a lor nu primesti nimic doar sifoanele rezista acolo.sa aveti drumuri bune....
  9. colegule tu ai auzit eu am lucrat acolo asa ca nu iti da cu parere din auzite de aceia suntem ce suntem....drumuri bune fara sifoane in parcare
  10. salut colegu CAPO DE TUTI DI CAPO asta e torello daca intelegi adica esti un sclav nu ai drepturi ....
  11. salut colegi ce stiti de firma HEINLOTH ROTH GERMANIA drumuri bune craciun fericit...
  12. daca taceai , filozof ramaneai !!!.drumuri bune colegii
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.