Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ka7a

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ka7a

  • Dată Naștere 06/30/1992

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Giurgiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ka7a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. ka7a

    TGX 440 EURO 6

    Salutare colegii! Dețin un Tgx 2015 euro 6 iar de curand am agățat de el un trailer cu greutatea de 13T,iar consumul mașinii cu acest trailer mi se pare extraordinar de mare. Exemplu: La un drum de București-Iași și retur cu incarcura de 22T la dus și 12T întors consumul este de 40% în condițiile în care am mers cu 85 km/h. Din punctul meu de vedere cutia schimba prea jos și merge prea subturata, exista vreo varianta de schimbare de soft la cutie? Oare dacă pun anvelope 315/80 o fi mai ok? Multumesc
  2. ka7a

    PIERDERE ANTIGEL

    Salutare. Man Tga 35.360 euro 3 scade nivelul de antigel(nu se duce în baia de ulei) garniturile la compresor sunt schimbate, iar recent am desfăcut furtunul negru (admisie) de la intercooler și am găsit antigel pe el. Vreo idee va rog care ar fi problema?
  3. ka7a

    Probleme intarder

    Am schimbat uleiul in cutie, i am facut nivelul(din ce stiu e comun cu intarder-ul) nu am nici o eroare legata de retarder, am schimbst senzor de temperatura si o electrovalva care este sus pe retarder, ar mai fi de schimbat electrovalva de jos din spatele la retarder...
  4. ka7a

    Probleme intarder

    Salutare. Detin un Man Tga 460 2005 si nu reusesc sa rezolv problema retarderului. Nu am eroare in bord legata de retarder, singura eroare fiind ABS care se aprinde(nu mereu) am inlocuit si senzorul dar tot degeaba. La pornire am EBS 03519-00,din cauza acestei erori se poate decupla retarderul?
  5. ka7a

    Retarderul nu functioneaza

    Va salut colegii! Am o problema la un TGA 460 cu retarderul,nu am nici o eroare in bord dar retarderul nu functioneaza.Pe primele 2 trepte functioneaza obturatorul de gaze si pana la treapta 6...nici o schimbare.A mai intalnit cineva aceasta problema?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.