Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

martin_38b

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre martin_38b

  • Dată Naștere 08/28/1967

Profile Information

  • Locatia:
    valencia-spania

martin_38b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut colegii! eu pentru faptul ca am avut curajul sa spun ca-si bate joc de noi soferii,mi s-a trimis bilet pe zero la sezana!
  2. vand invertor 24v/220v/300w si cafetiera 24v pret 300 ron si 100 ron.impreuna sau separat.tel 0784015581 nicu
  3. SAIZZ TOUR sediul la barcelona+bucuresti autogara militari.plata se face la barcelona dupa o semicursa,adica 135 e,si la sezana la plecarea inapoi spre romania.daca vrea d-nul enrique mosul mai faci un interior sau doua.madrid 80e,malaga 160e,saragosa 30e.salariul pe rom 1050 ron.conditii cazare atat la barcelona cat si sezana mizere,mergi cu cearceaf,perna si patura de acasa,esti la dispozitie tot timpul,se merge numai la program,niste cazane de masini,interzis cu desavarsire alcoolul.atentie la colegii soferi mai ales cei din campul lung!niste lingai.daca nu a-i place moaca ta lui saizz pleci acasa cu bilet pe zero.alte detalii cui solicita!atentie la semnarea contracului de munca semnati si demisia an acelasi timp
  4. o firma de ocolit asa cum spune si colegul,sunt romi,nu ca as avea ceva impotriva lor,dar se poarta urat cu soferii,ii intereseaza doar planul care e facut in asa fel sa nu-ti ramana nimica,.cum am spus planul,motorina si diurna dispecerilor si apoi d-zeu cu mila! tu te poti duce si cu zero lei acasa! aceeasi situatie si la c i .niste nimicuri de oameni! ocoliti!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.