Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

catalinbr

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalinbr

  • Dată Naștere 08/11/1988

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    ktalin_corneanu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

catalinbr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare forumisti ! Am vazut ca a mai postat cineva o intrebare de genul, dar nu stiu cat de actuale mai sunt informatiile prezentate in topicul anterior. Ma poate ajuta cineva cu o informatie, legat de unde as putea incarca o butelie? Lucrez la containere si cel mai mult frecventez zona terminalelor din Rotterdam (Olanda) si Antwerpen(Belgia), apoi traseul ar fi Breda-Tilburg-Venlo apoi in Germania pe A61 pana la Karlshrue. Mentionez ca butelia este luata din Romania si am si reductie la ea. Va multumesc frumos si va doresc drumuri bune tuturor si nu in ultimul rand sa ajungeti toti cu bine, inapoi la familii !
  2. Si Danny sa zici merci ca nu ai patit precum alti colegi de prin firma. Tu prima saptamana tot ai avut pe cineva, dar au fost si cazuri in care au ajuns si au primit mapa cu documente, cmr-uri si din prima pe Norvegia-Suedia de unii singuri. Pe langa faptul ca nici nu aveau habar cum sa sune sau la ce nr sa apeleze in caz de nevoie dispecerii, mai erau si incepatori si nu stiau absolut nimic de ferryboat-uri, vama sau orice alta chestie legata de camion. Dar mai greu, incet-incet mai cu indrumari de la dispeceri, mai cu informatii de la colegi prin parcari s-au descurcat si din cate stiu eu pana acum nu a murit nimeni. Per total ca in orice alta firma sunt si lucruri rele dar si lucruri bune. Mai depinde si de fiecare in parte cat are de gand sa munceasca si cat crede ca se duce acolo doar ca sa stea cu fundul pe scaun, sa conduca 9h si apoi somn pana dimineata. Nu are rost sa mai dau alte detalii legate de firma pt. ca s-au dat destule zic eu si de catre soferi si de disponenti aici. Daca cineva vrea sa stie si alte detalii sa intrebe si ii raspund cu cea mai mare placere. Drumuri bune Danny si la toti colegii deasemenea si nu in ultimul rand sa va intoarceti cu bine acasa la familii fiecare dintre voi!!!
  3. Salutare tuturor! Se pare ca incet-incet se duce pe rapa si firma Kurt Beier, sau mai exact HBT BGT dsu cum se mai numeste noua firma. Singurele lucruri care mai tineau soferii buni la aceasta firma era faptul ca se virau la timp si ca la unele speditii se respecta programul de condus(repet, la unele speditii). Mai nou se pare ca nici banii nu mai sunt virati la timp. Daca ai "nesimtirea" sa suni sa intrebi la Cluj de salarii esti imediat teleportat de la o persoana la alta. Ceea ce a scris mamitzoiu este adevarat. Nu am avut onoarea de a-l intalni personal dar soferii vechi din firma pot confirma cele spuse de el si ce fel de persoana este. De multe ori ajungi sa faci coletarie la prelata pe anumite trasee de iti vine sa iti iei campii. Nu vreau sa mai repet toate inconvenientele prezente pe aici, multe din ele deja spuse, dar un lucru e clar, se duce de rapa si una din firmele care mai ramasese cat de cat ok.
  4. Salutare tuturor. Eu am sunat astazi la ei si au zis ca mai fac angajari inca, dar se cere si experienta pe 20t. Am facut-o si eu pe tilica si am intrebat daca mai formeaza macar echipaje, iar doamna de la personal a zis ca nu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.