Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

StevenG78

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre StevenG78

  • Dată Naștere 08/02/1978

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Piatra Neamț

Vizitatori Recenți Profil

642 citiri profil

StevenG78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nicidecum. Am nevoie doar de păreri oneste, detalii sau informații cât mai apropiate de realitate , dacă într-adevar le deține cineva și le poate împărtăși. Toate bune!
  2. De acord cu părerea ta. Voi ține cont și voi reflecta îndelung dacă e momentul unei schimbări. Ce mă "încânta", dacă pot spune așa, e că nu aș mai fi plecat 3 sau 3 luni jumate de acasă, as lucra singur pe cabină și nu în ultimul rând pe același venit din prezent. Ceea ce mă dezarmează sunt diversele cazuri cu firmele care nu-și respecta obligațiile contractuale în relația cu angajații. Dar ăsta e un risc pe care ni-l asumăm fiecare în atari situații. PS. Nu e vorba de agenție în cazul de față, în Cluj funcționând Heisterkamp Transport România SRL, ce-i drept din mai 2015. Toate bune!
  3. Mulțumesc de răspuns, lucimarco. Eu am sunat la un numar. de telefon primit de la un angajat de-al lor lituanian. Am discutat inițial în engleza cu o persoana de la firma mama, după care am fost redirecționat către subsidiara din Cluj. Pe scurt: 48EUR/zi diurna+1300 RON brut pe țară, plecat 6 săptămâni cu 2 acasă. Detalii mai multe voi afla luni la interviu (dacă mă voi prezenta). Ideea e că până acum am mers pe recomandare din partea colegilor și n-as vrea sa "mi-o fur" tocmai acum. Dar...încercarea moarte n-are. Mulțumesc încă o data de informații. Cele bune!
  4. Salutare tuturor, Referitor la firma de mai sus, as dori sa aflu detalii legate de modul lor de lucru, respectarea timpilor de condus respectiv odihna, seriozitatea în privința remunerarii șoferilor, parc auto, etc. Rog pe cei care dețin astfel de informații sa-și exprime părerile pro sau contra angajării în aceasta companie. Mulțumesc și drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.