Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Cody

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Cody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cody

    Achizitie IVECO STRALIS 2007

    O sa achizitionez doar cu capetele tractor fara semiremorci. Ma gandeam si la varianta sa iau 2 Iveco si Volvo
  2. Cody

    Achizitie IVECO STRALIS 2007

    Volvo e euro 5 si il fac ei la volvo la repr. de 440. A fost inmatriculat pe HU. Ce nu cunosc, este faptul ca nu stiu care sunt mai cautate, mega sau normale.
  3. Cody

    Achizitie IVECO STRALIS 2007

    In viitor o sa merg pe Volvo sigur. Renault am vazut unul din 2007 dar patul de sus e ca un hamac, ce mi se pare tare incomod si aerodinamica cabinei cam slabuta; deci renault nu imi prea place sa zic asa. Referitor la Daf era optiunea doi dupa volvo si am auzit zilele trecute o poveste ca la 4000km bagi cam 4l de ulei, insa un alt prieten bun e sofer de 2-3 ani la o companie din oras care a ajuns la 80 daf-uri si imi spunea ca de pe la 900mii km baga de la schimb la schimb cam 2l de ulei... Nu stiu ce sa mai cred. Mai am posibilitatea sa iau un volvo 440cp mega de la waberer's dar are cam 800mii km. as lua 2 iveco si volvo asta... Ce parere aveti de volvo la atatia km? Merita in loc la un iveco?
  4. Cody

    Achizitie IVECO STRALIS 2007

    Chitul de ambreaj il excludem deoarece cam la 600.000 la majoritatea trebuie schimbat, insa de restul ma cam pui pe ganduri. Sa fi prins tu masina aceea ghinionista? Cum am auzit azi de un volvo 2013 si e omul cu el tot prin service...
  5. Doresc sa iau pe leasing 3 capete tractor de la Iveco 450cp euro 5 intre 600/650.000km. Am auzit o poveste ca cele care sunt facute in/pentru Germania sunt bune. Eu sunt cam rezervat pentru Iveco, insa capacitatea financiara ma obliga sa iau 3 Iveco decat 1/2 alte modele. Prieten bun care e sofer de Iveco cu experienta pana in prezent de 3 ani, imi spunea ca patronul lui are 35 de bucati si nu a avut probleme majore la ele; chiar ieri a comandat inca doua bucati la 500.000km. Azi am trimis actele la apronare si saptamana viitoare sa dau avansurile. Va rog lasati-mi parerile si sugestiile voastre. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.