Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MihaiAndrei

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

MihaiAndrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. oi va zic asa ca si un Simplu Amarar de om care si-a luat permisul si atestatele...si isi cauta acum cateva luni ca un disperat de munca ca nu il angaja nimeni..... eu am zis si mai sus....Na ma omini buni numaru`meu.... de vreti sau de va pot ajuta....da-ti un telefon. altii...posteaza una alata si dupa ce sacii lor is in caruta isi vad de drum.... da de mai scriu eu ceva aici...... ca m-am suparat.....normal ca pe nimeni nu ii doare de supararea mea .... numa pe aia care is in situatia in care am fost eu cu angajarea ca si incepator......pe aia ii doare nu pe voi astia care aveti experienta . ( eu unu nu ma consider cu experienta si am repet...nu m-am nascut, nu sunt, nu voi fii niciodata sofer si nici nu am de gand sa mor sofer ) da ma omini aici mai sus sunt oameni care asteapta pareri si opinii....voi nu aveti ? Danny si Flavian aka Silent nu aveti nimic de zis? si cu asta eu nu mai zic nimic de subiectul asta. Vally 5110 eu unu iti multumesc ca tu de bine de rau ne-ai dat un sfat...ne-am facut o idee. Doamne`Ajuta amarar = amarat omini = oameni
  2. nu ma omini buni da ii vorba de omenie...ca aicea is omini care intra si citesc fara sa scrie nimic...ca si simplii vizitatori.... da nu mai zic nimic... imi vad de treaba mea ca vad ca va spalati toti pe maini. Punct . omini = oameni
  3. eliminat ] io stii ce nu inteleg ? asa dupa mintiuca mea. Sunt din cate stiu eu 2 baieti...da? unu e Silent aka ( eicheiei) Flavian care ii aici la Anco...si din cate am vazut aici si am vb pe PM cu Danny aka Administrator....Fratilor nu am nimic cu voi....pe Flavian il stiu personal.....da ma omini buni ? Voi dupa ce ati ajuns aici ati uititat de http://www.soferii.ro ? ? ? ? nimeni nu mai posteaza nimic.... S-a urcat omu in caruta...e cu bagajele sus si nimeni nu mai zice nimic.....ce sa mai ? M-am vazut cu ``Jentile`` in caruta si de restu` ma doare la ``stopul de pe frana``... Fiti si voi mai activi... Daca sunt off=topic va rog sa ma corectati da nu sterge-ti sau editati postul meu ( dragii mei administratori) pentru ca asta e in fond si la urma urmei rostul acestui Forum...sa ne ajutam unii pe altii...daca se poate.
  4. nu ii musai da trebe una din astea doua. engleza sau germana din ce stiu eu . Sanatate
  5. Stai Linistit...Nu ajung la DSV....daca e sa plec de la Anco plec la Baietii de la Constantanta care tot pt Anco trag ....si tot pe aceeasi bani. Nu ma duc sa fac linia, ca imi place aici unde sunt. E multa hartogaraie da e liniste...nu te ..... nimeni de cap..... Eu imi fac programul.... imi vad de treaBA.....stai relax.... Oi fii eu inceptor.....dar ams i eu dreputile mele. Plus ca vorbesc engleza la aproape la fel de bine ca si romana....nu ma tem. Apropo . un fel de PS : Mesajele din seara asta ( amandoua) le-am scris cand eram si sunt inca matol....scriindu-l si pe asta din urma.....ca am vazut ca am scris nu chiar in limba romana toate cuvintele...da nu-mi pasa. Eu cum am zis mai sus....daca vrea careva vreo informatie sa ma sune ca pe mine nu ma deranjeaza. Telefonul imi e deschis toata ziua.... Doamne` Ajuta.
  6. Va rog sa ma ascultati cu atentie. Eu Muncesc La Kurt Beier ! Se Lucreaza La Program. Kilometrii In Plus NU se platesc. Banii Sunt Bani....Nu Au Fost Probleme Cu Banii. Intradevar sunt incepator si in meserie...si la Kurt Beiere...dar din cateva sute de romani cati suntem aici nu se plange nimeni ca au intrat banii cu o zii sau doua mai tarziu. Punct. Adr ai nevoie pentru ca rezervoarele la masini sunt peste 1000 de L. Rar duci ADR cu vagonul.... Cat despre baiatul care ma intreba mai sus de prima cursa...tin sa iti spun ca eu sunt la Anco.....si noi facem coletarie cu Containere din DE in DK. toata ziua buna ziua trecem pe la Garaj...baie....dus....haine spalate....daca voribiti care engeza macar 40% sunati si cereti ANCO ca mai e nevoie de soferi la speditia asta. daca vreti...uite eu va las numarul meu sa ma sunati ...sa ma intrebati ce vreti....ca eu va raspund...nu sunt om din ala aiurea care isi da cu parerea si nu face nimic,....ca si eu daca nu mi-am cautat loc de munca...si la randul meu tot aSA MI-A DAT SI MIE PE SITE AICI UN baiat numarul lui de telefon si am vb cu el....... daca aveti vreo intrebare sunati-ma. Mihai Andrei - 0766013229.
  7. Salutare. Nu am avut internet ca nu stiu de ce merge asa greu netul asta de la birouri. sa va zic asa pe sleau ca eu sunt din Maramures si noi le zicem lucrurilor pe fata. 1- Nu am dat nici un test de nici un fel....*( era un coleg mai sus care intrebase ) 2- E ok. ( din ce stiu eu se fac angajari .....asa ca daca vrea careva sa vin acum e momentul. ( Specific : Eu (MihaiAndrei) asa zic ca acum e momentul) 3- Conditii bune ai . ( Dusuri, masini de spalat, ai si wireless din cand in cand da e 27 de euro pe luna netul prepaid deci nu e stres. 4- Da se sta pe cabina. Cel mai bine...tu t=i le faci cum vrei tu . Astea fiind spuse, eu dupa ce am fost cu un Baiat Adevarat 2 zile pe cabina m-a lasat singur sa ii dau cheie de luni....sincer imi e frica dar asta e........am cunoscut un baiat tot asa tanar ca mine la fel cu 0 km condusi pe care l-a dat din prima singur. deci eu ce sa zic ? Nu am ce sa zic. sunt Fericit ca am de munca.....si vreau sa fac treaba. cam atat. Hai....Doamne`Ajuta. PS: insistati la D-l Voicu cu telefonul ca raspunde mai greu da pana la urma tot raspunde.
  8. Engleza o vorbesc aproape ca şi româna. Ai dreptate...soferia să îţi placă nu ceea ce tragi după tine. Dar după cum m-i s-a explicat e o speditie bună.
  9. Mulţumesc încă odată.... Îmi spunea un coleg într-un mesaj cum că speditita la care am să fiu e foarte bună pentru începători...pentru că nu îmi e ruşine să recunosc dar îmi e o oarecare frică de tonaj...da mă gândesc că o să îmi fie şi de ajutor la ceva frica asta. Doamne Ajută'
  10. Domnul Voicu e in masura sa te ajute mai mult decat noi de pe forum. Aici e numarul dansului 0770675921 Eu ACUM am primit telefon de la dansul si luni plec in Danemarca. Doamne ajuta ca eram in depresie deja.
  11. azi imi da raspunsul... daca primeste derogare pentru mine ca si incepator...dar nu prea cred pentru ca prima data mi-a spus una....am trimis faxul...a doua oara cand am vorbit cu el la telefon mi-a vorbit pe un ton mai ciudat sa zic asa si mi-a luat datele din nou...de parca nu i-as fii trimis tot odata...si ieri mi-a zis ca ma suna azi....eu ce sa mai zic... Edit: e 15:35 si inca nu m-a sunat...era de asteptat
  12. Vrea sa vina si logodnica mea cu mine.....intrebarea e : - Dupa ce raman singur pe cabina politica firmei imi permite sa o aduc si pe ea ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.