Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

tgrosariu

Members
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. Inceput de an cu noutati in transportul international

  Salut Legat de Austria , stie cineva daca se poate comanda autocolantul prin e-mail, sa vina la firma ? Multumesc .
 2. Repaus saptamanal normal , in deplasare , la hotel ?

  Salut , Am inteles ca in Franta este interzis sa efectuezi pauza de 45 h in cabina . Intrebarea mea este alta : fac pauza obligatorie de 45h in Italia, intru in Franta si sunt obligat sa fac din nou pauza de 45h pana incarc ( ajung vineri seara la depozit si incarca luni dimineata ) . Fac pauza in cabina sau la hotel ? Daca faci pauza la hotel , trebuie sa vin la camion sa schimb diagrama , nu ? Daca nu o schimb nu ai dovada activitatii pe 28 de zile si te arde ungurul de nu te vezi ... Cine are mai multe informatii legate de legea asta franceza ? 561/2006 spune clar 45 h la 2 saptamani . Poate aveti voi mai multe informatii . Multumesc si drumuri bune .
 3. RESTRICTII EUROPA

  Un site destul de complet (ceva scapari pe Franta ) si foarte usor de verificat restrictiile : http://trafficban.com/index.html
 4. Salut , Am o problema cu un Actros 1844, cutie automata .. un martor aprins in bord GS 28 impreuna cu mesajul AMBREIAJ DEFECT . Nu cupleaza in nicio viteza . Am facut resetare de cutie, martorul s-a stins si a cuplat, am ajuns la service iar la diagnoza nu a aparut niciun defect pe tester, nu s-a memorat nimic in calculator S-a lovit si altcineva de problema asta la la Actros ?
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.