Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

123456789

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 123456789

  • Dată Naștere 10/27/1982

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

123456789's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. echipaj format din tata si fiu,toate actele la zi(fara ADR),experienta un an pe comunitate,engleza si italiana nivel mediu scris si vorbit,detalii la telefon .0756 286 994.
  2. revin tot eu cu un raspuns,la o cautare mai amanuntita am gasit si raspunsul.ATENTIE ESTE VORBA DESPRE CAZIERUL AUTO NU CEL JUDICIAR.Mentiunile privind permisele retinute si sanctiunile aplicate, implementate în aplicatia informatica ABATERI, se sterg automat în termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui în care a fost savârsita fapta, se arata într-un nou ordin al MAI, pus în dezbatere publica marti, 5 iunie 2012. Pâna acum, aceste mentiuni erau pastrate pentru un termen nelimitat. De exemplu, daca aveai permis de 30 de ani, istoricul tau includea chiar si sanctiunile din primul an de sofat. se face exceptie de la regula celor 5 ani in urmatoarele situatii: – ca urmare a constatarii unor fapte ce constituie infractiuni care au avut ca rezultat decesul sau vatamarea corporala a unei persoane, savârsite datorita nerespectarii regulilor de circulatie; – ca urmare a constatarii unor fapte ce constituie infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice; – ca urmare a existentei unei hotarâri judecatoresti definitive care prevede aplicarea pedepsei complementare a interzicerii exercitarii profesiei sau ocupatiei de conducator de autovehicule; – când permisul de conducere a fost obtinut cu încalcarea normelor legale, precum si atunci când a fost obtinut în perioada în care titularul permisului de conducere era cercetat sau judecat în cadrul unui proces penal pentru savârsirea unei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. fapta mea se incadreaza in una din exceptiile de mai sus deci cazierul meu auto nu va fi reabilitat niciodata dupa legile in vigoare.
  3. buna ziua,am avut permis conducere cat.b din 2002 pana in 2008 cand mi-a fost anulat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin hotarare judecatoreasca definitiva,condamnat la 6 luni cu suspendare si perioada de probare 2 ani si 6 luni,a trecut perioada de probare fara incidente si cazierul judiciar s-a curatat,intre timp am obtinut alt permis de conducere cat.B,C,CE, vreau sa lucrez ca sofer profesionist,la angajare m-i se cere cazier auto in care imi apare incidentul din 2008,singurul de altfel din cazier,persoana de la eliberari cazier auto mi-a zis ca dupa noile reglementari si acest cazier se curata dupa o perioada de 5 ani de la savarsirea faptei(in cazul meu doar una),deci 2008-2013 suntem in 2014 deci cazierul auto ar trebui sa fie curat dar nu este,motivul care m-i la dat este unul de ordin tehnic,softul care il au momentan nu le permite stergerea datelor si sa mai astept ca poate anul viitor o sa-si actualizeze softul si atunci o sa poata sterge.intrebare:exista vreun demers prin care pot obtine un cazier curat pana isi actualizeaza ei softul?s-a mai lovit cineva de situatia asta?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.