Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

marcu_mihai

Members
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    brasov

Contact Methods

  • Yahoo
    marcu_mihai51

marcu_mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua Domnilor. EU lucrez de 5 Ani pe Franta. As dorii sa stiu ce salarizare aveti pentru acest post de lucru?
  2. Buna ziua Domnule Cristi! Am si EU Gps Tomtom.Lam achizitionat din anul 2008. Am o intrebare tehnica! Am incercat de multe ori sa-i reactualizez hartile, ele fiind din 2007. De fiecare data imi cere sa revin la vechea setare. Mentionez ca are program numai pentru autoturisme. EU mam descurcat cu el foarte bine,la camion, ma duce la fix la adrese. Nu are fanta pentru card de memorie. Este un XL- 42 Tari. Se poate reactualiza, de exemplu pe hartile din 2013! Si cum?
  3. Multumesc D-nule Doctor Max pentru indrumari. Am 20 de ani de TIR pe Comunitate. Imi pare rau dar nu voi telefona pentru simplu motiv ca nu cunosc, limba Germana sau Engleza. Cunosc Spaniola si Franceza. urmaream de mult sa lucrez la aceasta firma , dar acesta este un impediment pentru mine. Oricum iti multumesc pentru informatia data. Drumuri Bune.
  4. Buna ziua Domnilor. Va rog dati-mi si mie o relatie, in legatura cu aceasta firma . Eu locuiesc in Spania, si as vrea sa lucrez si eu la ei. Au cumva si curse spre Spania, sau filiala in Spania. Multumesc.
  5. Faci si Tu ca Vulpea! Daca nu ajunge la struguri , zice ca-s acrii!
  6. Multumesc, D-ule Radu, EU acum am venit in Tara, am vazut oferta lui D-lui Cristi, si vreau ceva mai nou in domeniu GPS-uri. Am un Tomtom de vreo 5 ani de care ma folosesc foarte bine, dar daca are oferta pentru camioane, vreau sa-l incerc, sa vad ce poate!! Ori cum daca-l butonezi sa-mi spuii si mie ce contine . Multumesc.
  7. Buna ziua D-ule Cristi. Am si EU o intrebare? In cite zile imi ajunge un gps, din momentul in care-l comand, de exemplu in Brasov. Si daca este actualizat si pe 2013. Scuze , ma refeream la un GPS pentru camion de 7" ?
  8. Domnilor, Eu lucrez in Marsilia in port, aceasta firma profita de saracii soferi, stau saracii cite o saptamina fara retur in Carfurul de la Vitroles,sii, platesc cid isi aduc aminte de ei. Drumuri bune!!!
  9. Domnilor incepatori, sa nu credeti ca noi astia mai vechi, avem ceva cu voi, vreo rea vointa ,sa nu va aratam ,sa nu va explicam, ca la rindul nostru, atunci la-nceput am avut si noi aceleasi probleme. Dar atunci toti parca aveam timp mai mult, aveau rabdare sa ne explice, si la conducere si la mecanica, te faceau sa-ntelegi tot ce-ti explicau. Acum totul se face in viteza, azi au luat carnetul, dar fara nici un folos pentru respectivul care a luat acea bucata de carton plastifiat cu o poza pe el, pentru ca el ,elevul, din start nu are nici o cunostinta de legislatie, de conducere,de mecanica.La scoala totul i s-a predat pompieristic. Si cind se vede singur in cabina, cu 25 de tone de marfa-n spate,sii mai spune si dispeceru ca-n doua zile sa ajunga la Hamburg. Saracu este paralizat. Nu cunoaste autopistele, NU STIE SA SE UITE PE O HARTA, daca mai trebuie sa mai mearga si pe nationale, atunci face o saptamina pina la destinatie. Acum sunt bucurosi ca au GPS, dar si acela iti da eroare, si daca nu ti-ai facut traseul dinainte te trezesti prin paduri. Si sunt multe aspecte de mentionat ,dar nu avem nici timp nici spatiu. Undeva ADEVARUL este la mijloc, nu mai are nimeni rabdare cu nimeni, si e pacat.
  10. Domnilor, EU am o propunere. Haideti sa facem un sindicat puternic ca-n Franta, care sa ne reprezinte toate doleantele noastre. EU lucrez in port in Marsilia de 5 ani, si am avut o problema cu un patron Francez, m-am adresat sindicatului, si-ntro saptamina mi sa rezolvat problema. Acest sindicat este vioara intia in EUROPA. NOI nu putam sa-i copiem???
  11. Buna ziua Domnilor. Asi vrea sa-mi spuneti ce stiti despre firma :TIR-Expres din Timisoara. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.