Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Valibalan

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Tarancon

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Valibalan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nu știu dacă sa rad sau sa plâng , am scris acest articol când avem câteva zile de când lucram pe camion (bascula) , venind din alt domeniu nu prea știam cu ce se mănâncă astfel de lucruri și am spus atunci că s-a rupt de jur împrejurul cuiului de pe semiremorca și anume pentru toți care ați scris , ba că sunt nebun , ba că patronul este nu știu cum , ba că unul donează nu știu ce cui ....Bai fraților acel cui vine prins în șasiul semiremorcii cu niste șuruburi ok ? El s-a rupt de jur împrejur-ul lor și anume partea metalica a șasiului care din fabrica tot sudata este ok ? Am întrebat atunci dacă știe cineva o firma o persoana autorizata care să facă o astfel de sudura , fiind nou in domeniul acesta , suntem o nație rea și tari in gura numai pe Facebook sau mesaje , unul nu mi-a spus la vremea respectivă că există Romtrailer , sau un alt service pentru remorci , dar totuși de curiozitate va spun că acea sudura pe șasiu a fost făcută de un profesionist iar acea remorca a ieșit în cele din urmă la pensie cu sudura și cuiul intact . Oricum mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit .
  2. Buna ziua am o problema la un MAN tga , nu a fost pornit de mult și bateriile s-au descărcat , am pus cheia în contact am incercat sa pornesc și sa aprins ZBR , menționez că arde siguranțele 15,16,19 , dacă mă poate ajuta cineva cu o informație va mulțumesc.
  3. Aceeași problema m-am confruntat eu cu ea ieri același cod apărut in bord in momentul accelerările excesive (la urcarea in panta sau depășire) am sunat la un service unde doar ce imi făcuse injectoarele si mi-au spus ca nu sunt ele de vina am intrat pe internet si am citit cu ajutorul Google translate dupa mai multe forumuri si a doua zi am găsit motivul la pompa de amorsare cea de dinaintea filtrului de motorina exista o sita Mica pe care am găsit-o inundata cu tot felul de chestii vreau sa spun ca mașina " rupe" acum .
  4. Sa rupt cuiul de la cupla de remorcare dar sa rupt de jur împrejurul lui , a venit cineva si la sudat si merg cu mașina așa problema este ca imi este teama sa nu cumva sa se rupă din nou si sa am si tonaj pe bascula întrebarea este dacă știe cineva o firma specializată la noi in tara pentru a reface partea rupta cum trebuie .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.